- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΕΠΣ Σάμου: Στον τελικό του κυπέλλου προκρίθηκε η Α.Ε. Βαθ.Πανασ/κού, καθώς επικράτησε του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα εκτός έδρας με 1-3 στην παράταση

Το παιγνιδι ήταν συναρπαστικό με δυνατές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25΄με πέναλτι που κέρδισε ο Κυριαζής και εκτέλεσε εύστοχα ο Θύμιος, το 1-1 έκανε ο Δριτσάκης στο 44΄με σουτ μέσα από την περιοχή σκορ που δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση με την Α.Ε. Βαθ.Πανασ/κού στο 102΄ να παίρνει και πάλι προβάδισμα στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Γιαννούλης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Κυριαζής με πλάσε στο 110΄.

Η Α.Ε. Βαθ.Πανασ/κού στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Ραχών Ικαρίας στο γήπεδο του Αγ. Κηρύκου Ικαρίας.

Διαιτητές: Κατόπης, Σίπκας, Τσιδώνης
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Σταματάκης): Θηριανός, Σαπουνάς, Σαχάι, Πουρλίδαλης, Δριτσάκης, Ευαγγέλου, Τσιομπάι, Ζαμμέϊ, Κάνδυλας, Ιωαννίδης, Μεντεσίδης(Κατσίκας, Σαράντου, Κοκκινάκης, Κατσουρίνης , Σακελαριάδης, Στάικος, Βλάχος, Χατζής, Δημητρίου).

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού: Μαρίνος, Πασχάλης, Μπουρίκας, Χατζηπαναγιώτης Σ., Παπαδόπουλος, Πρένι, Θύμιος, Σιδέρης , Εμπονταγκέ, Γιαννούλης, Κυριαζής (Χατζηπαναγιώτης Π., Κρικώνης, Σταματόπουλος, Θεοφάνους, Βακεντής, Ιωαννίδης, Αποστόλου, Περπινιάς, Βούρος).
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: