- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Α.Ο. Πολυκράτης - ΑΕΣ Φοίνικας 2-1

Μια σπουδαία και καθοριστική νίκη, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πήρε ο Πολυκράτης  απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο τον Φοίνικα με 2-1 . 

Ο Πολυκράτης μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 37΄άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κυριαζή (σκορ ημιχρόνου). Στην επανάληψη η ομάδα του Φοίνικα και στο 65΄ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ που σημείωσε ο Αγγελής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, το 2-1 πέτυχε ο Κούτσικος στο 76' με πλασέ. Η ομάδα των Μυτιληνιών πίεσε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια, άλλα ο τερματοφύλακας Λύκος με τις αποκρούσεις του στα τελευταία λεπτά του αγώνα κράτησε την νίκη για την ομάδα του.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κώστα Νεστορίδη που απεβίωσε πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 93 ετών.
Ο Κώστας Νεστορίδης , είχε διατελέσει και προπονητής του Α.Ο. Πολυκράτη την περίοδο 1993-94.

Διαιτητές Καραγιάννης, Καζόγλου, Τσιρίκης

Α.Ο. Πολυκράτης: Λύκος, Γκίνι, Κυριαζής, Βακιάρος, Βελάνης, Τζιώτης, Μαστροχρήστος, Κοντοβάς , Αναστασιάδης, Καρύδης, Κούτσικος,( Καλλιπολίτης, Αλ., Καλλιπολίτης Δ., Φουντουλάκος, Κοκκώλης, Καννέλης, Βογιατζόγλου, Πήττας)

ΑΕΣ Φοίνικας (Σοφία Παρμαξή): Λεβέντης, Τάβλαλης Β., Τασίκας, Κουλούρης, Σακκάς Β., Ράπτης, Καρλοβασίτης, Καραμηνάς Λ., Αγγελής, Σακκάς Κ., Κροκίδας (Τάβλαλης Μ., Αξιώτης, Ντουραντώνης, Χούτας, Σεχάϊ, Παπακώστας, Λαμπύσης ).
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: