- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

ΕΠΣ Σάμου Κύπελλο - Α΄ Όμιλος : ΑΣ Λαίλαπας – ΑΕΣ Φοίνικας 3-1

Μεγάλη νίκη - πρόκριση για τον Λαίλαπα Χώρας , νίκησε με 3-1 τον ΑΕΣ Φοίνικα Μυτιληνιών για την α’ φάση του Κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καρελάκη έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιγνίδι, άλλα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πετύχουν κάποιο τέρμα . Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιγνίδι και έκαναν ευκαιρίες με τον Mvududu, στο 39΄ο Λαίλαπας κέρδισε πέναλτι, ο Mvududu ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβέντη. Ημίχρονο 0-0. Στην επανάληψη και στο 46΄ο Φοίνικας άνοιξε το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Λούτσος από το κέντρο του γηπέδου . Στο 70΄ ο Λαίλαπας ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Mvududu , στο 78΄ο Mvududu κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Helatso δίνοντας προβάδισμα με 2-1 στους γηπεδούχους,.Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 82΄ο Mvududu με κεφαλιά. Στην φάση του τρίτου γκολ τραυματίστηκε ο  Λεβέντης τερματοφύλακας του Φοίνικα και αντικαταστάθηκε από τον Κουλούρη . 
Στο επόμενο παιγνίδι ο Λαίλαπας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Κεραυνού Πλατάνου – Πυθαγόρα Κοντακαιίκων.  


Διαιτητές: Σίπκας, Τσιδώνης, Ηλιόπουλος
ΑΣ Λαίλαπας(Γιώργος Καρελάκης): Ίσαρης , Μόρτης, Πλασταριάς, Φαλάρης Αλεξ., Νιώτης, Mvududu, Φαλάρης Αντ., Κουτράκης, helatso, Γιαννακής (Σερασκέρης, Βασιλιάδες, Σπάγος, Τζώρτζης , Σπανής, Ξωκάκος, Τσελέντας).

ΑΕΣ Φοίνικας (Σοφία Παρμαξή): Λεβέντης, Καραμηνάς Λ., Τασίκας, Σακκάς, Κουλούρης, Καρλοβασίτης, Καραμηνάς Σ., Τάβλαλης Β., Αγγελής, Λούτσος, Σακκάς Κ. (Αξιώτης, Τάβλαλης Μ., Μόρτος, Αλαγεωργίου, Καλό, Βολακάκης, Ντουραντώνης).








SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: