- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού - ΑΕ Καρλόβασι 3-1

Η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Σάμου , καθώς επικράτησε της ΑΕ Καρλόβασι με 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 2΄ με γκολ που πέτυχε ο Κουκουβλής.
Οι γηπεδούχου ισοφάρισαν σε 1-1 στο 24' το γκολ ο Μουμάνγκα (σκορ ημίχρονου). Το 2-1 έκανε στο 60' ο Θύμιος με πέναλτι και το 3-1 στο 80΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Στο 83' το Καρλόβασι κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Ντουράι με τον Μαρίνο να πέφτει σωστά και να αποκρούει, κρατώντας το σκορ στο 3-1, που ήταν και το τελικό.
Διαιτητές: Καραγιάννης, Γεωργίου, Σκουδριάνος

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού(Βούρος): Μαρίνος, Πασχάλης, Μπέτσιος, Χατζηπαναγιώτης Σ, Παπαδόπουλος, Χατζηπαναγιώτης Π, Θύμιος, Σιδέρης, Κυριαζής, Γιαννούλης, Μουμάνγκα. ( Εμπονταγκέ, Αποστόλου, Βακεντής, Ιωαννίδης, Κρικώνης, Μπουρίκας).

ΑΕ Καρλόβασι (Κατσιάνης)Μαρμαράς, Τσερβανάκου, Γκόνος, Χατζημανώλης, Μπρεγκνα, Μπαρμπαδήμος, Κουκουβλής, Μετανάι, Χατζηνικολάου, Τριμιντζιός, Κουφογιάννης.( Χαραλαμπόπουλος, Ντουράι, Πλατίγκος, Σουρρής, Κατσιάνης, Καλέργης, Γκινίδης, Αθανασόπουλος, Μανιτσούδης)

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: