- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Volley League: Νέα τριήμερη προθεσμία στην ΑΕΚ και κλήρωση στις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα

Η ΑΕΚ πήρε νέα παράταση τριών ημερών προκειμένου να καταθέσει στην ΕΣΑΠ τα δικαιλογητικά εξόφλησης παλαιοτέρων οφειλών για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη Volley League.

Tριήμερη διορία μέχρι την Παρασκευή (4/8) έδωσε η ΕΣΑΠ στην ΑΕΚ προκειμένου να να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη.

Παράλληλα στην έκτακτη γενική συνέλευσή της τη Δευτέρα (31/7), αποφαίστηκε η κλήρωση της Volley League να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα.

Η σχετική ανακοίνωση
«Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (31/7) η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΣΑΠ.

Τα μοναδικά θέματα της ημερησίας διάταξης ήταν την αίτηση της ΑΕΚ για να γίνει μέλος της ΕΣΑΠ την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2023-24.

1.Αποφασίστηκε να δοθεί δεύτερη παράταση στη διοίκηση της ΑΕΚ, χρονικής διάρκειας τριών ημερών (μέχρι και την 
Παρασκευή 4 Αυγούστου) ώστε να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη.

Σε περίπτωση που η εν λόγω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, η Γ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την αίτηση της Α.Ε.Κ. για να γίνει μέλος στον Συνεταιρισμό. Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λευτέρης Αρχόντης, Μάνος Μακρής.

2. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα».
Πηγήgazzetta.gr/

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: