- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Μπάσκετ γυναικών : Παραιτήθηκε ο ΠΑΣ Ίκαρος από τα μπαράζ ανόδου

Μετά τον Αίολο Μυτιλήνης και ο πρωταθλητής Σάμου ΠΑΣ Ίκαρος Ικαρίας δεν θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου. Στους αγώνες θα συμμετέχουν μόλις τέσσερις ομάδες και η Ε.Ο.Κ. άλλαξε το πρόγραμμα. Δυσαρέσκεια επικρατεί στις ομάδες που συμμετέχουν για την  παραίτηση των ομάδων του Αιόλου  Μυτιλήνης και  του ΠΑΣ Ίκαρου Ικαρίας, όπως γράφει το 12sports.gr.

ΕιδικότεραΌπως σας είχαμε γράψει ο Ίκαρος Ικαρίας παραιτήθηκε από τους αγώνες μπαράζ των γυναικών, η Ε.Ο.Κ. άλλαξε το πρόγραμμα και ο Διαγόρας ταξίδεψε τέσσερις μέρες νωρίτερα στην Αθήνα!

To είχαμε γράψει εδώ και καιρό… Μετά τον Αίολο Μυτιλήνης και ο Ίκαρος Ικαρίας δεν θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας (βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα) να ταξιδέψει άδικα τέσσερις μέρες νωρίτερα στην Αθήνα. Στους αγώνες θα συμμετέχουν μόλις τέσσερις ομάδες και η Ε.Ο.Κ. άλλαξε το πρόγραμμα, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στο Μοσχάτο και ο «γηραιός» βρίσκεται άδικα από σήμερα και με περισσότερα έξοδα στην Αθήνα. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος μόνο, ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο Ηρόδοτος, ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου και ο Μαρπησσαϊκός. Η Ε.Ο.Κ. θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα για τις ομάδες που δεν ταξιδεύουν στην Αθήνα και εκτός αυτού «χαλούν» το πρόγραμμα όλων των υπόλοιπων ομάδων, που προσπαθούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Ο Αίολος Μυτιλήνης ενημέρωσε νωρίς, όχι όμως και ο Ίκαρος Ικαρίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(30/06):
Μοσχάτο (17:30): Ηρόδοτος- Μαρπησσαϊκός
Μοσχάτο (20:00): Β.Α.Ο.Λ. Χίου- Γ.Σ. Διαγόρας

ΣΑΒΒΑΤΟ(01/07):
Μοσχάτο (15:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Μαρπησσαϊκός
Μοσχάτο (17:30): Β.Α.Ο.Λ. Χίου- Ηρόδοτος

ΚΥΡΙΑΚΗ(02/07):
Μοσχάτο (11:00): Β.Α.Ο.Λ. Χίου- Μαρπησσαϊκός
Μοσχάτο (13:30): Ηρόδοτος- Γ.Σ. Διαγόρας
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: