- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - Ηλυσιακός 0-4

Με εντός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό με 0-4 έκλεισε τις υποχρεώσεις του, των μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική κατηγορία, ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Κοντακαιίκων.

Ανώτερος ο Ηλυσιακός επικράτησε εύκολα του Πυθαγόρα στο στάδιο Καρλοβάσου Σάμου με 4-0. Το σκορ άνοιξε στο 12΄ο Χριστόπουλος, στο 44΄ο Χριστόπουλος κέρδισε πέναλτι, ανετράπη από τον Σαπουνά μέσα στην περιοχή , την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρίνου δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στους φιλοξενούμενους σκορ ημιχρόνου.
 Στο 48' ο Κασσιανός είχε δοκάρι με σουτ, ενώ στο 55' ο Σακελλαριάδης νικήθηκε από τον Τόλα σε τετ α τετ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων. Το 0-3 έκανε ο Βρυώνης με σουτ έξω από την περιοχή στο 72΄ και το τελικό 0-4 πέτυχε ο Λόμπε με πέναλτι στο 82΄, το πέναλτι κέρδισε ο Νικολόπουλος από τον Σαπουνά.

Διαιτητές: Γιανναράκης, Πετρίδης , Λαμπροπούλου, ΕΠΣ Πειραιά
Παρατηρητής: Σταθόπουλος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Στέλιος Σταματάκης) : θηριανός, Σαπουνάς, Σαράντου, Πουρλίδαρης, Δριτσάκης, Ιωαννίδης, Μεντεσίδης(87΄Δημητρίου), Σακελαριάδης, Κοκκινάκης (45΄Τσιομπάι), Κάρσας, Αναστασίου.

Ηλυσιακός (Ανδρέας Μαντζούνης) : Τόλα, Τσουρέας, Νικολόπουλος, Κούτρας, Τσαραούσης, Ταχιράι(45΄Βρυώνης) , Κασσιανός (61 Ανχελ), Σαρρηασλάνογλου (61΄Λόμπε), Γαλημίτης, Μαρίνου (45΄Σινομάτι ), Χριστοπουλος (78΄Κατσαρός).
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: