- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική: Ήττα για τον ΑΨΕΣ Πυθαγόρα στη Ρόδο

Πετυχαίνοντας τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο η Α.Ε.Ρ Αφάντου, επικράτησε του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακαιίκων Σάμου με 6-1 και έκανε ένα ακόμα ένα βήμα για την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική.

Το 1-0 πέτυχε στο 8΄ ο Τομόρι, στο 13′ ,οι Ροδίτες έκαναν το 2-0 με γκολ του Σπαχιού. Στο 20′ ο τερματοφύλακας του Πυθαγόρα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Λυκοπάντη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ενώ στην συνέχεια της φάσης μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα να χτυπάει στο σώμα του Σαράντου και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Κατσουρίνη. Στο 38′ οι γηπεδούχοι με τον Αρφαρά ανέβασαν το σκορ στο 3-0, ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Πυθαγόρας κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-1, με τέρμα που πέτυχε ο Κάρσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη η Α.Ε.Ρ. Αφάντου μέσα σε 13 λεπτά κατάφερε να πετύχει ακόμα τρία τέρματα, στο 50′ με τον Τομόρι πέτυχε το 4-1, δυο λεπτά αργότερα, ο Φερεντίνος έκανε το 5-1 και στο 58΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής το τελικό 6-1.

Διαιτητές: Μαράνος, Ανδρέου, Καραγεώργος (ΕΠΣ Αθηνών)

Α.Ε.Ρ. 
Αφάντου(Παναγιώτης Μπεκιάρης): Κεφάλας, Κορλός(58′ Γιατσιάτσος), Τομόρι, Αθανασίου(75′ Σαββούλης), Φυλακούρης, Ρούσσος, Κιοσέογλου, Αρφαράς(58′ Πελαρδής), Σπαχιού, Λυκοπάντης(58′ Χατζηκυριαζής), Φερεντίνος(75′ Κριεζής)

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας(Στέλιος Σταματάκης): Κατσουρίνης, Σαπουνάς, Σαράντου, Πουρλιδάρης(78′ Αργυρής), Ιωαννίδης, Μεντεσίδης, Δημητρίου, Χρυσανθόπουλος, Κοκκινάκης, Κάρσας, Αναστασίου.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: