- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ήττα στη Λέσβο με 4-0 για τον ΑΨΕΣ Πυθαγόρα από τον Αετό Λουτρών

Προσπάθησε ο Πυθαγόρας στην Λέσβο, άλλα ο Αετός ηταν ανώτερος και δίκαια πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας ήταν για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την γ΄ γενική κατηγορία.

Στο 32΄ σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Θηριανού ο Μιχαλάκης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Αετό . Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Πυθαγόρας στερήθηκε τις υπηρεσίες του Κάνδυλα ο οποίος σε μια εναέρια μονομαχία έπεσε ‘άτσαλα στο χόρτο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην κλείδα του ώμου και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Με την έναρξη στο δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα με τον Σεφουλάι όταν σε δεύτερο χρόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 57΄ο Αετός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιχαλάκη το εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο Θηριανός το απέκρουσε. Ότι δεν έγινε στην φάση του πέναλτι έγινε στο 67΄με τον Μιχαλάκη να κερδίζει και άλλο πέναλτι και τον Σεφουλάι να ευστοχεί για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κουνιάρης που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή με κοντινή προβολή προλαβαίνοντας την έξοδο του γκολκίπερ του Πυθαγόρα.

Διαιτητές:
Λάμπρου, Καραγιάννης,  Σταμούλης  (Ε.Π.Σ Δυτικής Αττικής)

Αετός Λουτρών : Κουμπάς, Τοπάλι(70΄Πατσατζής), Καλαφάτης, Πιπεράς, Μπάρκας, Κριπιντήρης, Τσομπανέλλης (70΄Β’οικος), Βλαστέλλης (66΄Κουνιάρης), Μιχαλάκης, Σεφουλάι (70΄Ι.Μωυσίδης), Συβρής(70΄Ν. Μωυσίδης) .

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Θηριανός, Σακελαρίδης, Σαράντου, Πουρλιδάλης, Χρυσανθόπουλος,
(60΄Κοκκινάκης), Ιωαννίδης, , Μεντεσίδης, Δημητρίου (65΄Αργυρής), Κάνδυλας, (46΄Κατσίκας), Κάρσας, Αναστασίου.

Το SamosSport.gr ευχαριστεί τον δημοσιογράφο Μανώλη Λαγουτάρη για την κάλυψη του αγώνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: