- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Σάμου: Κυπελλούχος 2022-2023 ο ΑΟ Πολυκράτης

ΑΟ Πολυκράτης - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας 2-1
Ο ΑΟ Πολυκράτης κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Σάμου, αφού επικράτησε του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα με 2-1 σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Πυθαγορείου άνοιξε το σκορ στο 22' με γκολ που πέτυχε ο Κούτσικος . Στο 27' ο Σάββας έκανε το 2-0, η ομάδα των Κοντακαιίκων μείωσε στο 43' σε 2-1 με γκολ του Κάρσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 55' ο Πυθαγόρας κέρδισε πέναλτι, το πέναλτι εκτέλεσε ο Κάρσας με τον Λύκο να πέφτει σωστά και να αποκρούει, τρία λεπτά αργότερα στο 58΄ ο Πολυκράτης ειχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα άλλα το σουτ του Σάββα σταμάτησε στο δοκάρι του Θηριανού.


Πριν την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣ Σάμου βράβευσε τον γιατρό Βαγγέλη Χατζηελευθεριάδη, για την προσφορά του στο Σαμιακό ποδόσφαιρο ως πρόεδρος και ως γιατρός του ΑΟ Πολυκράτη επί σειρά ετών με μεγάλες επιτυχίες.

Διαιτητές: Νικόπουλος, Σίπκας, Τσαντήλας, 4ος Κούφιος

Α.Ο. Πολυκράτης: Λύκος, Καρράς, Κοσμίδης, Βακιάρος, Βελάνης, Σάββας, Κουρλετάκης, Τζιώτης, Κούτσικος, Καρύδης, Κοντοβάς. Γιαννούλης, Μαργαρώνης, (Βαρδίκος, Γκίνι, Μαργαρώνης, Κοκκώλης, Νιώτης, Πήττας Παγουρτζής, Βαλής , Λούτσος).

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Σταματάκης): Θηριανός, Σαπουνάς, Σαράντου, Πουρλιδάλης, Δριτσάκης, Ιωαννίδης, Μεντεσίδης, Κάνδυλας, Κάρσας, Κοκκινάκης. (Κατσίκας, Αναστασίου, Τσιομπάι, Κατσουρίνης, Αργυρής, Ανδρεάδης , Χρυσανθόπουλος Ταράσης, Δημητρίου).

SamosSport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: