- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ποδόσφαιρο Σάλας: Σάμος Futsal - Υπεροχή Τρικάλων 4-1

Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο η Σάμος Futsal επικράτησε με 4-1 της Υπεροχής Τρικάλων η οποία τερμάτισε πρώτη στον β΄ ομίλο της β΄εθνικής κατηγορίας οι αγώνες είναι διπλοί και η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στο f4 άνοδο για την α΄εθνίκη κατηγορία.

Η Σάμος Futsal άνοιξε το σκορ στο1' με τον Ιωαννίδη, στο 16΄ μετά από σουτ του Ιωαννίδη 
η μπάλα βρήκε στον Κωστάκη άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σκρέκα 2-0, το 3-0 πέτυχε ο Ιωαννίδης στο 20΄ (σκορ ημίχρονο). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και μείωσαν το σκορ στο 23΄ σε 3-1 με τον Τσαρέλα, το σκορ έκλεισε στο 31΄και πάλι ο Ιωαννίδης. Ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα.

Διαιτητές: Ντάλας , Ρίγλη

Σάμος futsal (Μιχαλόπουλος): Λύκος, Αλιφέρης Γ., Ιωαννίδης, Δημητρίου, Κατσίκας, Γυμνόπουλος, Καρύδης, Δαγκλής, Αργυρού, Αλιφέρης Α., Κάρσας, Μπακόλας, Μάρκου.

Υπεροχή Τρικάλων (Παπακυρίτσης): Τσιότρας, Τσαρέλας, Παύλου, Νικηφόρος, Μαυρικίου, Κωστάκης, Αράπης, Λάμπουρας, Χριστοδούλου.
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: