- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ήττα για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στην Καλαμάτα με 3-0

Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου με 3-0 σετ από την Καλαμάτα 80, στον πρώτο αγώνα του τελικού για την άνοδο στην VolleyLeague.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαν «χέρι – χέρι» μέχρι το 18-18 ωστόσο το δυνατό σέρβις του Οκάμπος για τους Καλαματιανούς, έδωσε το πλεονέκτημα στο κρίσιμο σημείο και το σετ με 25-21.

Έχοντας ψυχολογία η Καλαματιανή ομάδα πήρε εύκολα το 2ο σετ με 25-20.
Στο 3ο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου να βρίσκεται μπροστά σε όλη τη διάρκεια του σετ και μάλιστα προηγήθηκε με 13-21. Οι γηπεδούχοι το ανέτρεψαν και το κατέκτησαν με 25-23 και ταυτόχρονο τον αγώνα με 3-0 σετ.
Διαιτητές : Γεροθόδωρος, Χανδρινός, Παρατηρητής Πέρρος.
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Βιέτο, Χριστόφας, Κανελλόπουλος / Ντάκουρης (λ), Σκαρλίτσης (λ).

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Γιώργος Μπακοδήμος): Νικολάκης, Σπυριούνης, Εφραιμίδης, Χαντ, Κόστα, Καπετανίδης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Αναγνωστόπουλος.

Δεύτερος αγώνας – Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023
Καρλοβάσου, 19.30: Α.Σ. Κέρκης Σάμου – Α.Ο. Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Περρής.

Τρίτος αγώνας (Αν χρειαστεί) – Τετάρτη 19 Απριλίου 2023
Παραλίας, 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Σ. Κέρκης Σάμου

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: