- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Μεγάλη νίκη του Κέρκη επί της Καλαμάτας με 3-0 – Σε 3ο τελικό θα κριθεί η άνοδος στην Volley League

Η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμου Σάμου, επικράτησε της Καλαμάτας 80 με 3-0 σετ 25-21, 25-16, 26-24, στον δεύτερο τελικό και έκανε το 1-1 στην σειρά των αγώνων για τα Play Off ανόδου στην VolleyLeague ανδρών. Τώρα όλα θα κριθούν στον τρίτο και τελευταίο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 19/04 στις 18:00. Όποια ομάδα κερδίσει θα ανεβεί στην VolleyLeague.
Στο πρώτο σετ καμία από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να πάρει μεγάλη διαφορά πόντων με τον Κέρκη να το κατακτά με 25-21.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν προβάδισμα έξη πόντων 11-5, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν καταρχάς να μειώσουν το σκορ και στην συνέχεια να ισοφαρίσουν σε 16-16. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Κέρκης με ένα σερί 9-0 έκανε το 25-16 και πήρε το 2o σετ.

Στο τρίτο σετ οι Σαμιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με 9-5, με την Καλαμάτα να ισοφαρίζει 15-15 και να παίρνει το προβάδισμα με 21-22, άλλα ο Κέρκης είχε τα ψυχικά αποθέματα και τον κόσμο στο πλευρό του που ήταν φανταστικός, γύρισε το εις βάρος σκορ και με 26-24 κερδίσε το σετ και το παιχνίδι με 3-0.

Τώρα όλα θα κριθούν στον τρίτο και τελευταίο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 19/04 στις 18:00. Όποια ομάδα κερδίσει θα ανεβεί στην VolleyLeague.

 Διαιτητές: Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Περρής , Γραμματεία Βαρβατέ.

Α.Σ. Κέρκης (Γιώργος Μπακοδήμος): Κουτσομύτης, Φραγκιαδάκης (λ), Τουρνάκης, Νικολάκης, Χαντ, Κόστα, Καπετανίδης, Αναγνωστόπουλος, Σπυριούνης, Καρασαββίδης (λ), Εφραιμίδης, Ψυχουντάκης.

Καλαμάτα 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Σκαρτσιλής (λ), Κανελλόπουλος Κουκονίδης, Βιέϊτο, Δαλακούρας, Λυκούρεσης, Μπιμπίλης, Οκάμπο, Χριστόφας, Ντάκουρης (λ).

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: