- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΠΣ Άγιος Αθανάσιος Υδρούσσας: Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδων

Αγαπητοί/ες μας φίλοι/ες η αγωνιστική σεζόν οδεύει προς το τέλος της.
Το ανδρικό τμήμα του ΑΠΣ Υδρούσσας «Άγιος Αθανάσιος», μας χάρισε στον αγώνα της Κυριακής άλλη μια νίκη, μια νίκη που μας οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο μας στην Α' κατηγορία, μια δύσκολη νίκη που θέλαμε και πήραμε με πολύ κόπο.

Να σημειώσουμε ότι είτε λόγω του πάθους, είτε της έντασης της στιγμής, πολλές φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να γίνονται και δυσάρεστα περιστατικά (όπως αποβολές παικτών και παραγόντων) και γιαυτό τον λόγο ακριβώς υπάρχουν κανονισμοί και ποινές.

Κατανοούμε απόλυτα το πάθος των παικτών της αντίπαλης ομάδας και ουδέν θέμα τίθεται για τις μεταξύ μας σχέσεις, ιδίως μάλιστα όταν με τη λήξη του παιχνιδιού, με χαρά είδαμε παίκτες και παράγοντες να αλληλοσυγχαίρονται και να δείχνουν την αθλητική παιδεία που θα έπρεπε να έχουν όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Την χαρά μας αυτή δυστυχώς, επισκίασαν τα επεισόδια που δημιούργησαν οξύθυμοι οπαδοί, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους, κατά την διάρκεια διακοπής του αγώνα, εισέβαλλαν στον χώρο των αποδυτηρίων ασκώντας βία σε γυναίκες, παράγοντες και παίκτες. Σαν σωματείο καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδων και επισημαίνουμε στους φιλάθλους όλων των ομάδων, να μη μετατρέπουν μια γιορτή ποδοσφαίρου, παρουσία μικρών παιδιών, σε "ρινγκ".

Με την βοήθεια των παραγόντων και των δύο ομάδων, τα άτομα απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων και με τη συνδρομή της αστυνομίας για την εκκένωση του γηπέδου, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς φιλάθλους.

Η ομάδα μας (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι) έχει βραβευτεί με βραβείο ήθους και αυτό δεν είναι τυχαίο. Τόσο οι παίκτες όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μας χαρακτηρίζονται για το ήθος και την αξιοπρέπεια τους. Η προσπάθεια κάποιων να δυσφημήσουν δύο ομάδες που έδωσαν ψυχή και σώμα μέχρι το τελευταίο λεπτό υπονοώντας διάφορα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξευτελίζουν τις ομάδες που αντιπροσωπεύουν και να απομακρύνουν τα παιδιά μας από τα γήπεδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αντίπαλη ομάδα για τη φιλοξενία της και την βοήθεια της να λήξουν τα ατυχή αυτά συμβάντα. Να τη συγχαρούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να εκφράσουμε τη θλίψη μας που λόγω των επεισοδίων δεν χάρηκαν την απονομή τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη, τους παίκτες, τον προπονητή, τους χορηγούς και τους φίλαθλους μας για τη συνεχή στήριξη που μας παρέχουν και να σας προσκαλέσουμε όλους στο παιχνίδι μπαράζ για του οποίου την ημερομηνία θα ενημερωθείτε όταν οριστεί.
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: