- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Pre League Ανδρών: Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Σ. Κέρκης 3-1

Τα σετ:22-25,25-21,25-15,25-19.
Η ομάδα της Καλαμάτας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της πρεμιέρας του 2ου γύρου και μάλιστα με τρίποντο. Η ομάδα της Σάμου παρότι μπήκε δυνατά στο ματς και πιέζοντας πολύ στο σερβίς κράτησε την διαφορά και τελικά προηγήθηκε 0-1. Στο 2ο σετ αντιστράφηκαν οι ρόλοι και η Καλαμάτα ισοφάρισε σε 1-1 με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Στο 3ο και κρισιμότερο σετ τα πολλά λάθη που έκανε ο Κέρκης σε συνδυασμό με την πίεση από το σερβίς της γηπεδούχου ομάδας ανέτρεψαν το αποτέλεσμα και έδωσαν αέρα και αυτοπεποίθηση στην Καλαματιανή ομάδα. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Καλαμάτας μπήκε από την αρχή σε ρόλο οδηγού και κρατώντας την διαφορά τελικά πήρε το πολυπόθητο τρίποντο. Με την νίκη της αυτή η ομάδα της Καλαμάτας είναι πλέον το πρώτο φαβορί σύμφωνα πάντα με την σταθερότητα στην απόδοση της και με την εικόνα που έδειξε μέχρι τώρα, για την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής περιόδου που σημαίνει αυτομάτως και άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα του νησιού μας που με αυτήν την ήττα βρέθηκε στην 3η θέση σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΚ μέσα στον Ηρακλή, θα πρέπει να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και με το ρεπό που ακολουθεί να μπορέσει συγκεντρωθεί ώστε να κατακτήσει την 2η θέση που θα της δώσει το αβαντάζ της έδρας στα play off ανόδου.

Καλαμάτα ’80: (Ντάκουρης Π.) 1.Μαντέκας Ι. 4.Μπλάουελ Φ. 5.Κανελλόπουλος Γ. 6.Αραπάκης Μ. 7.Βιέτο Α. 8.Δαλακούρας Κ.(C) 9.Λυκουρέσης Δ. 12.Μπιρμπίλης Ν. 13.Ξεροβάσιλας Σ. 15.Οκάμπο Ρ. 16.Χριστόφας Ν. 17.Ντάκουρης Ε.(L).

Α.Σ. Κέρκης: (Παπαδόπουλος Α.) 1.Κουτσομύτης Α. 2.Φραγκιαδάκης Π. (L). 3.Τουρνάκης Α. 4.Νικολάκης Δ.(C) 5.Χάντ Τ. 9.Καπετανίδης Κ. 10.Αναγνωστόπουλος Ν. 12.Καρατζάς Ν. 13.Σπυριούνης Κ. 15.Καρασαββίδης Β. (L). 18.Εφραιμίδης Ν. 20.Ψυχουντάκης Π.

Διαιτητές αγώνα: (Α) Μυλωνάκης (Β) Φραγκάκης (Γρ.) (Παρ.) Πέρρος
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: