- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Ποδόσφαιρο Σάλας: Στα μάτια κοίταξε η Σάμος τον Παναθηναϊκός 5-5

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου Σάμου, εκεί όπου Σάμος Futsal και Παναθηναϊκός 
Futsal αναδείχτηκαν ισόπαλοι 5-5. Η ομάδα της Σάμου κοίταξε στα μάτια τον αήττητο Παναθηναϊκό και επιβεβαίωσε ότι η καλή πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα της β΄ εθνικής κατηγορίας και στο κύπελλο Σάλας δεν είναι τυχαία. Η Σάμος Futsal είχε στο πλευρό της αρκετούς φιλάθλους που την βοήθησαν αρκετά , άλλα και ο Παναθηναϊκός είχε υποστηρικτές από τον σύνδεσμο του στη Σάμο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8΄ με γκολ του Αλευρά, δύο λεπτά αργότερα ο Μουρτζούκος ισοφάρισε σε 1-1, το 1-2 έγινε στο 12΄ με αυτογκόλ του Γυμνόπουλου. Στο 16΄ ο Γιώτης πέτυχε το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ( σκορ πρώτου ημιχρόνου). Στο 22΄ ο Δημητρίου μείωσε σε 2-3, ενώ στο 29΄ ο Κρασώνης με φοβερό βολ πλανέ έκανε το 2-4. Ο Αλευράς μείωσε στο 31΄ σε 3-4, στο 36΄ ο Ιωαννίδης  ισοφάρισε σε 4-4 , στο 37΄ ο Κρασώνης έκανε το 4-5 με μακρινό σουτ για να ισοφαρίσει και πάλι η Σάμος Futsal με τον Ιωαννίδη με πέναλτι στο 38΄ .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο παραβρέθηκε και βραβεύτηκε ο ποδηλάτης ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Σταμάτης Βελακούλης .


Διαιτητές:  Ντάλας , Ρίγλη
Σάμος futsal Μιχαλόπουλος): Ζαχαριόγλου, Ιωαννίδης, Δημητρίου, Αλευράς, Κατσίκας, Τζουραμάνης, Γυμνόπουλος, Γουδέλης, Δαγκλής, Αργυρού, Κάρσας.

Παναθηναϊκός (Μπελτσίδης): Π.Μπελτσίδης, Παούρης, Ζαφειράτος, Κρασώνης, Γ.Μπελτσίδης, Μουρτζούκος, Ροντρίγκεζ, Λιαρόπουλος, Γιώτης, Κατεβτσιάν, Κωνσταντίνου, Παναγιωτόπουλος, Σχοινάς και Γεωργακόπουλος.


















SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: