- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ο Διαγόρας Ραχών Ικαρίας επικράτησε του Κέρκη Σάμου με 4-3, με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο Καρίμαλη

Έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Ευδήλου ο αγώνας των ομάδων Α.Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Σ. Κέρκης για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου.


Οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από το 1’ λεπτό όπου και σκοράρισε η ομάδα του Διαγόρα με σουτ του Μαρίνου Καρίμαλη.

Η ομάδα του Κέρκη ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι και ισοφάρισε στο 9ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε επιτυχώς ο Τριμίντζιος.

Στο 41ο λεπτό ο Κέρκης διπλασίασε τα τέρματα του με γκολ του Στασίνη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (42ο ) ο Διαγόρας ισοφάρισε πάλι με τον Μαρίνο Καρίμαλη.

Στο 18ο λεπτό του β’ ημιχρόνου ο Μαρίνος Καρίμαλης τριπλασίασε τα τέρματα του και ο Διαγόρας διαμόρφωσε το σκορ σε 3-2. Στο 28ο λεπτό του β’ ημιχρόνου ο Διαγόρας προηγήθηκε με γκολ του Στ. Σπανού. Σκορ Διαγόρας – Κέρκης 4-2

Στο 38ο λεπτό του β’ ημιχρόνου η ομάδα του Κέρκη μείωσε με σουτ του Αθανασίου. Διαγόρας – Κέρκης 4-3.  Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. (Σωτήρης Πολίτης. Πηγή ikariaki.gr)

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: