- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕ Καρλόβασι – ΑΟ Πολυκράτης 3-4

Ο ΑΟ Πολυκράτης πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας διπλό , καθώς επιβλήθηκε με 4-3 της ΑΕ Καρλοβάσου, στον πιο ενδιαφέροντα αγώνα που έγινε την Κυριακή (4/12) για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σάμου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγηθήκαν στο 20΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρύδη, στο 29΄ο Γιαννούλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 38΄ο Καρύδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Καρλοβάσου και ανέβασε το σκορ στο 0-3, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, βγήκαν μπροστά και μείωσαν με τον Κάρλα σε 1-3 στο 39΄και στο 43΄με τον ίδιο ποδοσφαιριστή σε 2-3 με πέναλτι, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 65΄ο Γιαννούλης πέτυχε το 2-4 και έδωσε αέρα δυο τερμάτων στο Πολυκράτη, το τελικό 3-4 έκανε ο Ντουράι στο 82΄.

ΑΕ Καρλόβασι (Αναγνώστου) Καμίλης, Γιαλικάρης, Αντωνόπουλος, Γιασκουλήδης, Μετανάι, Κουφογιάννης, Κουκουβλής, Γκόνος, Μπαρμπαδήμος, Κάρλας, Κατσίκας. (Ουσλής, Καββαδίας, Ντουράι, Σουρής, Μανιτσούδης, Μασσαράς, Αθανασόπουλος, Μολδοβάνης, Κανέλης).

Α.Ο. Πολυκράτης: Λύκος, Καρράς, Κοσμίδης, Βελάνης, Τζιώτης, Σάββας, Κουρλετάκης, Γιαννούλης, Μαργαρώνης, Καρύδης, Κοντοβάς. (Γκίνι, Βαλής, Βαρδίκος, Κοκκώλης, Βακιάρος, Νιώτης, Τσαγκάρης, Λούτσος, Πήττας).












SanosSport.gt


Δεν υπάρχουν σχόλια: