- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

H ΕΠΣ Σάμου διοργανώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών

Η ΕΠΣ Σάμου γνωστοποιεί οτι σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα Σάμου της Ε.Ο.Δ, θα διοργανώσει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, (ΚΑΡΠΑ, χρήσης απινιδωτή κ.λ.π), κάτι που όλοι μας θεωρούμε αυτονόητο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ . Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και το κόστος θα το επιβαρυνθεί η ΕΠΣ. Η ημέρα –ες που θα διοργανωθεί το σεμινάριο θα είναι απογευματινές ώρες Τετάρτης και Σάββατο (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα κριθεί αν θα γίνει σε ένα ή δύο γκρουπ ) στην πόλη της Σάμου και σε μέρος που σύντομα θα σας γνωστοποιηθεί. Θεωρείται απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον τριών (3) ατόμων από κάθε Σωματείο , εκ των οποίων ο ένας υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι εκ των προπονητών των Σωματείων (εάν αυτοί δεν έχουν ήδη καταρτισθεί). Σε όλους όσους συμμετάσχουν θα απονεμηθούν οι ανάλογες πιστοποιήσεις . Παρακαλούμε να δηλώσετε στην Γραμματεία της ΕΠΣ Σάμου τα ονοματεπώνυμα των ενδιαφερομένων καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας , έως την Παρασκευή 18/11/22.
Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ !!!!
* Μετά την διοργάνωση του Σεμιναρίου στην Σάμο , θα καταβληθεί προσπάθεια να διοργανωθεί καο στην Ικαρία.

Δημήτρης Καλατζής
Τα αντικείμενα της εκπαίδευσης σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο είναι:
- Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)
-Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ)
-Αντιμετώπιση πνιγμονής
-Πλάγια θέση ασφαλείας ή θέση ανάνηψης
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα πρώτων βοηθειών βασικής υποστήριξης ζωής, Διεθνώς αναγνωρισμένη (ERC).
Η Πιστοποίηση αναγνωρίζεται από την ΓΓΑ σύμφωνα με το άρθρο 36 Ν.4809/2021
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: