- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ “ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΘΙΟΣ “που διοργάνωσε η ΑΕ Καρλοβάσου

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του δικού μας παιδιού και πρώην καλαθοσφαιριστή της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου Νικόλα Μαθιού, που έφυγε απο τη ζωη κάνοντας αυτό που τόσο πολύ αγαπούσε, παίζοντας μπάσκετ.

Το τουρνουά μπάσκετ “ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΘΙΟΣ “διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022, στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου, αφού πλέον έγινε θεσμός και κρατάει ζωντανή τη μνήμη του για πάντα στις καρδιές μας».

Οι ομάδες που συμμετείχαν όταν : ΑΕ Καρλοβάσου, Πράμνος Ικαρίας, ΑΕΣΣ Αθλέων, ΑΣ Ιπποκράτης Κω.

Στον πρώτο κατά σειρά αγώνα το Σάββατο 1 Οκτώβριου , ο Ιπποκράτης Κω επικράτησε εύκολα του Αθλέων με 100-39, όπως και στο δεύτερο παιγνίδι το Καρλόβασι κέρδισε τον Πράμνο με 66-45.

Την Κυριακή 2 Οκτώβριου στο μικρό τελικό ο Πράμνος νίκησε τον Αθλέων με 56-30 και στον μεγάλο τελικό ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε το Καρλόβασι με 73-60 και κατέκτησε το κύπελλο του 2ου Τουρνουά μπάσκετ "ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΘΙΟΣ", το όποιο έδωσε στο πατέρα του Νικόλα, Μανώλη Μαθιό.


























































































SamosSport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: