- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου σωμάτων ασφαλείας "ΠΑΜΕ ΣΑΜΟ" (Φωτο)

ΙΡΑ Σάμου Δελτίο Τύπου
Φιλανθρωπικού χαρακτήρα τουρνουά διεξήχθη την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό γήπεδο Βαθέως Σάμου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Συμμετείχαν σε αυτό οι ομάδες της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου και της Λέσχης Πυροσβεστών Μακεδονίας.

H διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που αποτελεί θεσμό για την ΙΡΑ Σάμου από το 2002 με πολλές παρουσίες για την ενίσχυση οικογενειών συνάδελφων αλλά και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες καθώς και του Κοινωνικού Παντοπωλείου ακόμα μια φορά στέφθηκε οργανωτικά και αγωνιστικά με απόλυτη επιτυχία και ένας νέος θεσμός “ΠΑΜΕ ΣΑΜΟ” γεννήθηκε ο οποίος τα επόμενα χρόνια πιστεύουμε ότι θα γνωρίσει σίγουρη επιτυχία.

Ένα τουρνουά όπου οι ομάδες και οι φίλαθλοι αγωνιστήκανε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που κατέκτησε με τη συμμετοχή όλων το Κύπελλο επιτυχίας της διοργάνωσης γεμίζοντας τα ράφια του με τρόφιμα που μαζευτήκανε από τους συμμετέχοντες, τον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνον που βρέθηκε στο γήπεδο για το σκοπό αυτό.

«Τα τελευταία 20 χρόνια συμμετέχουμε μόνο σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα σε αυτά δεν έχουν σημασία. Αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας των αναμετρήσεων», τόνισε μιλώντας για το τουρνουά, στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης. Κατέληξε λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αισθανόμαστε όλοι. Υπάρχει δίψα από τον κόσμο να βλέπει τους βετεράνους και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και το εισπράττουμε εμείς στην ΙΡΑ Σάμου, όπου βρεθούμε. Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε έρθει κοντά με τους πολίτες και γενικά με τους φιλάθλους, έχουμε άριστη σχέση μαζί τους, μας έχουν συμπαρασταθεί σε ό,τι χρειαστήκαμε και σε κάθε αγώνα έχουμε στην αποστολή μας πολίτες, νέους και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που αγαπάνε να αγωνίζονται με την ομάδα μας την ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για φιλανθρωπικό σκοπό και βοηθούν στην αποτελεσματικότητα του στόχου μας».

Την παράσταση κέρδισε με πολλά χειροκροτήματα και θετικά σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους το Πολυμελείς Χορευτικό τμήμα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ με την δασκάλα χορού καθηγήτρια φυσικής Αγωγής, κα. Ελένη Παντελούκα, χορεύοντας Μακεδονίτικους και νησιώτικους χορούς πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Πριν την έναρξη του τουρνουά έγιναν απονομές τιμητικών πλακετών και λαβάρων από τους διοργανωτές και φιλοξενούμενους.

Έτσι, παρόντες ήταν: ο Ταξίαρχος Διευθυντής Αστυνομίας νομού Σάμου Δημήτριος Μαιστρέλης, ο Ταξίαρχος Συντονιστής Πυροσβεστικών υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Αντιπύραρχος Γεώργιος Μιαούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Προώθησης προϊόντων Βορείου Αιγαίου Σουλτάνα (Άννη) Ανδρεάδου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού τουρισμού και Άθλησης Κωνσταντίνος Βογιατζής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου Νικόλαος Στεφανής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Σάμου Δημήτριο Καλατζή, Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και του Στρατού, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, προπονητές Συλλόγων με τους αθλητές τους και φιλάθλους στηρίζοντας το φιλανθρωπικό τουρνουά και χειροκροτώντας τις προσπάθειες των παικτών πετυχαίνοντας <<γκολ στη Φτώχεια>>.

Από πλευράς μας ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου για την παρουσία της καθ’ όλη τη διάρκεια για τις πρώτες βοήθειες κατά την διάρκεια των αγώνων, το πολυμελές Χορευτικό Τμήμα της ΙΡΑ Σάμου με την δασκάλα χορού καθηγήτρια φυσικής Αγωγής, Ελένη Παντελούκα, την Διοίκηση και προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ για το αθλητικό υλικό στην ΙΡΑ Σάμου, τον πρώην Δήμαρχο Σάμου φίλο της ΙΡΑ Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον Ταξίαρχο Διευθυντή Αστυνομίας νομού Σάμου Δημήτριο Μαιστρέλη, τον Συντονιστή Πυροσβεστικών υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Δαδούδη, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Αντιπύραρχο Γεώργιος Μιαούλη, την Αντιπεριφερειάρχη προώθησης προϊόντων Βορείου Αιγαίου Σουλτάνα (Άννη) Ανδρεάδου και όλους και όλες που βρέθηκαν στο γήπεδο βοηθώντας στη συγκέντρωση των τροφίμων.

























































SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: