- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΟ: «Δεν μπορούμε να δεχθούμε το Μητρώο, παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη»

Η ΕΠΟ εκφράζει για άλλη μια φορά την αντίθεση της για το Μητρώο Σωματείο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με επιστολή σε FIFA και UEFA, ρίχνει στην ΕΠΟ την ευθύνη για το μπάχαλο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά την άρνηση της να αποδεχθεί το Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ και κατηγορεί την Ομοσπονδία ότι έχει παραπληροφορήσει τις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου για τον αριθμό των ενεργών ερασιτεχνικών σωματείων.

Η Ομοσπονδία με απάντηση της, τονίζει ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί το Μητρώο γιατί παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και το καταστατικό της ΕΠΟ αλλά και της FIFA με την UEFA.


Η απάντηση της ΕΠΟ:
«Η ΕΠΟ δεν μπορεί να δεχθεί το Μητρώο επειδή παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη, την οποία έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός.

Επιπλέον, το Μητρώο αποτελεί ουσιαστικά μια περιττή διαδικασία αδειοδότησης, αφού υπάρχει η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, με την οποία νομιμοποιούνται όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Το τοπίο είναι ξεκάθαρο: η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αποδεχθεί διαδικασίες που παραβιάζουν τόσο το δικό της Καταστατικό, όσο και πολύ περισσότερο τα Καταστατικά των FIFA και UEFA».
Πηγή enwsi.gr

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: