- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Το τέλεια ατελές γήπεδο Παλαιοκάστρου

Με αρκετή καθυστέρηση το γήπεδο Παλαιοκάστρου έχει "σχεδόν" τελειώσει. Οι προσδοκίες μου για το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν αρκετές. Όμως, χάθηκαν μόλις αντίκρισα το συγκεκριμένο θέαμα.

Ουσιαστικά, εάν εξαιρεθεί η προσθήκη του πλαστικού χλοοτάπητα, οι εργασίες είναι ακριβώς όπως πριν ξεκινήσουν. Τα δοκάρια ακριβώς τα ίδια όπως πριν. Συγκεκριμένα, στην αριστερή εστία το κάθετο δοκάρι παίρνει κλείσει προς τα κάτω, ενώ με την επαφή κινείτε σαν εκκρεμές. Το αποκορύφωμα στο όλο θέμα είναι τα μπλεγμένα δίχτυα που υπάρχουν εκτός αγωνιστικού χώρου που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.


Τα υπόλοιπα "ελαττώματα" είναι τα εξής:

Σιδερόβεργες εκτός γηπέδου, υπολείμματα του χλοοτάπητα, και χειρότερο είναι τα μέτρα του γηπέδου καθώς βρίσκεται σε σημείο με βράχια. Και ενώ όλα τα είχαμε η κατολίσθηση μας έλειπε! Ναι, καλά διαβάσατε. Υπήρξε κατολίσθηση και, μάλιστα, κοντά στο σημείο του κόρνερ.













Εν ολίγοις καταλαβαίνετε πως η κατάσταση είναι τραγική και, ακόμα, δεν έχω τελειώσει. Πάγκοι μεταχειρισμένοι και σπασμένοι, αποδυτήρια που έχουν να ανοιχτούν από την τελευταία προπόνηση της Ανατολής, σκουπίδια και, φυσικά, το ελλιπές αποστραγγιστικού δικτύου.








Η κριτική μου μπορεί να είναι αρκετά καυστική, όμως είναι η αλήθεια . Δυστυχώς, αρκετοί όχι μόνο εθελοτυφλούν αλλά και αδιαφορούν με αποτέλεσμα το Σαμιακό ποδόσφαιρο να έχει πάρει την κατιούσα.

Ρεπορτάζ
Δημήτρης Ζαβουδάκης
Σπουδαστής Αθλητικής Δημοσιογραφίας ΙΕΚ ΑΚΜΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: