- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ολοκληρώθηκε το 9ο camp beachvolley στο beach bar 'Mare Deus' Ποτοκάκι.

Το 9ο camp beach volley στο Ποτοκάκι Σάμου ολοκληρώθηκε με την καθοδήγηση του προπονητή beach volley και Κ.Φ.Α. κου Νικολαΐδη Δημητρίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πολυκράτη. Η διάρκεια του camp ήταν από 12 έως 24 Ιουλίου 2022 με δίωρα μαθήματα από τις 17:00-19:00 !

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν κορίτσια και αγόρια ηλικίας από 10 ετών και άνω παρά τα όποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής δημιουργήθηκαν και με την ευκαιρία οι συμμετέχοντες γνώρισαν τα μυστικά του ωραίου αυτού αθλήματος αλλά και βελτίωσαν τις ικανότητες και δεξιοτεχνίες τους, ενώ παράλληλα να ψυχαγωγήθηκαν! Την τελευταία ημέρα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα μίνι τουρνουά 2Χ2 και να δείξουν τις αρετές τους παίζοντας. Με την λήξη του camp ο κος Νικολαΐδης Δ. απένειμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια !

Ο υπεύθυνος του camp ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα τους χορηγούς το ‘’Τέλειον plus’’ στο Βαθύ, ‘Σταύρος Πανούσος’ Καρλόβασι, ‘My House’ Βαθύ, ‘Πανσέληνος’ Ηραίον, 'Wind & Water Sports' Πυθαγόρειο για τις χορηγίες στα μπλουζάκια και τα δώρα που παρείχαν, καθώς και τον ιδιοκτήτη του beach bar ΄΄Mare Deus΄΄ κο Καλατζή Χρυσόστομο, για την φιλοξενία, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν !

ο υπεύθυνος του camp
κος Νικολαΐδης Δημήτρης











SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: