- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΓΓΑ: Παράταση μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου για την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Παράταση μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου δόθηκε στα ερασιτεχνικά σωματεία προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Αυτό ανακοινώθηκε την Τετάρτη (31/8) από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή (2/9) στις 11:00, στο υφυπουργείο Αθλητισμού θα γίνει συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με αντιπροσωπεία της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:
«Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο Υφυπουργείο Αθλητισμού η συνάντηση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA.

Την συνάντηση έχουν αιτηθεί οι διεθνείς συνομοσπονδίες για να συζητηθεί το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και οι εγγραφές των ποδοσφαιρικών σωματείων σ’ αυτό.

Ως εκ τούτου, δίδεται ολιγοήμερη παράταση, έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2022, στη σημερινή (31/08/2022) καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης της εγγραφής στο Μητρώο των σωματείων εκείνων που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021».

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: