- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Νέος Πανσαμιακός: Μεγάλη επιτυχία το Valencia CF Academy Official Football Camp στην Σάμο (Βίντεο- Φωτο)

Με το Valencia CF Academy Official Football Camp που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σάμου από 1 εως 3 Ιουλίου 2022 το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία,  έκλεισε την φετινή χρονιά ο Νέος Πανσαμιακός.

Το Camp ήταν για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών, με προσκεκλημένους τον Vicent Gilabert Signes, Head Coach της U9 και Video Analyst της U19 της Ακαδημίας της Valencia CF, και τον Mario Bonic, συντονιστή προπονητών της Valencia CF Academy Greece.
Τα Valencia CF Soccer Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF Academy.

Τα Valencia CF Soccer Camps έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό.
Απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia CF Academy.

Ταυτόχρονα όμως τα Valencia CF Football Camps στοχεύουν στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και στην συνέχεια μέσα από το Elite Program να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia CF Academy.

Οι Πολυτιμότεροι - MVP - παίκτες του Camp θα κερδίσουν:

Συμμετοχή στο Valencia CF Academy Camp (Βαλένθια)















































SamosSport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: