- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Η ΚΕΔ τρώει τα παιδιά της, εκτός και ο Κατόπης της ΕΠΣ Σάμου από τους πίνακες διαιτησίας

Πολλές οι αντιδράσεις από τις ΕΠΣ για τους πίνακες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Δυστυχώς εκτός πινάκων άφησαν και τον άξιο διαιτητή της ΕΠΣ Σάμου Λευτέρη Κατόπη , που αγωνίζονταν στην σούπερ λιγκ 2. Τον λέμε άξιο γιατί, σε μια μικρή έρευνα που κάναμε, βλέπουμε ανακοινώσεις να δίνουν συγχαρητήρια αρκετές ομάδες στον διαιτητή Κατόπη και ας μην ήταν ευνοϊκό το αποτέλεσμα γι αυτούς.

Ενδεικτικά:
1)Αστέρας Βλαχιώτη: “Ακριβοδίκαιη η διαιτησία του κ. Κατόπη, συγχαρητήρια
Σήμερα στον αγώνα μας με την Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα, λόγω ατυχίας και αστοχίας, δίνουμε συγχαρητήρια για την ακριβοδίκαιη διαιτησία τους στον αγώνα, κ. Κατόπη Ελευθέριο (Σάμου), στους βοηθούς του κ. Τριαντάφυλλο Νικόλαο (Κορινθίας) και κ.Φραγκιαδάκη Γεώργιο (Λασιθίου), καθώς και στον 40 κ. Κόκκορη Ηλία (Αρκαδίας).)

2)ΑΕ Καραϊσκάκης: Συγχαρητήρια ανακοίνωση στη διαιτησία
Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης για τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη , κ. Κατόπη (Σάμου) καθώς και τους βοηθούς του ίδιου αγώνα κ.κ. Κακαφώνη (Αχαΐας) – Τριαντάφυλλο (Κορινθίας) για την άψογη διαιτησία τους.”

3) Άρεσε στον αρχιδιαιτητή Μαρίν ο Λευτέρης Κατόπης που τον είδε στο ματς Καλαμάτα-Διαγόρας κλπ.

Είναι άδικο να θυσιάζονται διαιτητές και οι πίνακες να διαμορφώνονται ανάλογα με το ποιες ΕΠΣ που ψήφισαν υπέρ Κλάτενμπεργκ” , σύμφωνα και με τις δηλώσεις του πρόεδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Σάββα Δημητριάδη στο Metropolis 95,5 F.M.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας σχολίασε τους νέους πίνακες διαιτησίας που ανάρτησε η ΕΠΟ κάνοντας λόγο για… “γαϊτανάκι ρουσφετολογίας”!

«Για όλα τα δεινά δε φταίνε οι προηγούμενοι, θεωρώ ότι από τη στιγμή που η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη και υπό το καθεστώς της FIFA, υπεύθυνη είναι αυτή.

Εδώ έχουμε γαϊτανάκι ρουσφετολογίας.

Αν κάνετε μια ακτινογράφηση των διαιτητών που ανεβήκανε κατηγορίες θα δείτε ότι είναι από τις ενώσεις ομάδων που ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ.

Πώς να περιμένουμε πρόοδο έτσι;

Μετά από αυτό ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να φύγει χθες!

Χωρίς σχέδιο για την ελληνική διαιτησία, χωρίς όραμα στους Έλληνες διαιτητές αλλά και όσοι ασχολούνταν με τα ερασιτεχνικά δεν επέμειναν στις προτάσεις τους.

Επιλέγει ο Κλάτενμπεργκ για τα ερασιτεχνικά χωρίς να έχει ιδέα.

Δεν ξέρω αν ξέρει ότι στη Θεσσαλονίκη γίνονται 4500 παιχνίδια.

Γίνεται δουλειά εδώ, αυτά τα παιδιά είναι ελεύθερα και αξιολογούνται με αντικειμενικά κριτήρια.

Η ιστορία είναι η κόλαση του Δάντη».

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: