- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΕΠΣ Σάμου: Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης. Δύσκολα θα γίνουν πρωταθλήματα τη νέα αγωνιστική χρονιά

Tην Κυριακή 17 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Σάμου, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρόντα σωματεία ήταν έντεκα (11) Απόντα πέντε (5)

Παρόντα: Α.Ε Καρλόβασι, ΑΨΕΣ Πυθαγόρας, ΑΠΣ Αγ Αθανάσιος, ΑΟ Σάμου, Νέος Πανσαμιακός , Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού , ΑΣ Κεραυνός, Αρίσταρχος , ΑΣ Κέρκης , A.O. Πολυκράτης, ΑΣ Λαίλαπας
Απόντα : ΑΟ Μεσαριάς, ΑΕΣ Φοίνικας , ΑΣ Κουρσάρος, ΑΓΣ Διαγόρας, ΠΑΣ Ίκαρος.

Δικαίωμα ψήφου είχαν τα σωματεία που είναι εγγεραμμένα στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Α.Ε Καρλόβασι, ΑΨΕΣ Πυθαγόρας, ΑΠΣ Αγ Αθανάσιος, ΑΟ Σάμου, Νέος Πανσαμιακός, επίσης και ο ΠΑΣ Ίκαρος με τον ΑΓΣ Διαγόρα που δεν παραβρέθηκαν ).

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Νίκος Βακάλης καλωσόρισε τους εκπροσώπους και στην συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Σάμου Γιάννη Γρηγορακάκη που έφυγε αιφνιδίως από την ζωή.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν -εγκρίθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και άτυπα από τα μη εγγεγραμμένα .

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ήταν:
1. Έκθεση Διοικητικού Απολογισμού περιόδου 2021-2022.
2. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού περιόδου 2021-2022.
3. Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2021
4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής Οικον. Χρήσης έτους 2021
5. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2021
6. Έκθεση Προϋπολογισμού έτους 2023
7. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2023

Στο τέλος το προεδρείο ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε, με τα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο, αφού δεν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα άλλα ούτε να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων.

Σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ αν δεν δοθεί παράταση δύσκολα θα γίνουν πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στο νομό Σάμου το 2022-2023.

Στο μητρώο έχουν μπει επτά (7) σωματεία, αν δεν μπουν μέχρι 31-07-2022 και τα υπόλοιπα οκτώ (8) (που είναι πολύ δύσκολο) τότε η παράταση εγγραφής από την γενική γραμματεία αθλητισμού είναι η μόνη λύση για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου .

Επόμενη κίνηση της ΕΠΣ είναι η επίσκεψη αντιπροσωπείας μέσα στην εβδομάδα στον βουλευτή Σάμου, μεταφέροντας και εγγράφος το πρόβλημα που έχει προκύψει.





SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: