- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Μητρώο Αθλητικών Σωματείων: Παράταση έως 31/12/22

Με σχολείο στο φ/β του SamosSprort.gr , o πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκος Βακάλη, αναφέρει ότι έχει δοθεί παράταση έως 31/12/22 για την εναρμόνιση των Καταστατικών των Σωματείων, σύμφωνα με τον νόμο Ν. 4938/2022, ΦΕΚ 109/Α/6-6-2022 αυτό σημαίνει και παράταση για το μητρώο .

Αναλυτικά  
Μια από τις προϋποθέσεις εγγραφής στο Αθλητικό Μητρώο είναι η εναρμόνιση των Καταστατικών των Σωματείων σύμφωνα με τον Νόμο Ν. 4938/2022, ΦΕΚ 109/Α/6-6-2022 . Σύμφωνα κ πάλι με τον παραπάνω Νόμο έχει δοθεί παράταση έως 31/12/22 για την αποπεράτωση της προαναφερόμενης διαδικασίας.
Οπότε είναι ευνόητο ότι είναι ανυπόστατος ο τίτλος της ανάρτησης κ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μη διεξαγωγής διοργανώσεων , τουλάχιστον μέχρι τις 31/12/22. Από εκεί κ πέρα φυσικά κ η παράταση δεν λύνει οριστικά το πρόβλημα κ κάνουμε τα πάντα ώστε κάποια στιγμή επιτέλους να δοθεί οριστική κ δίκαιη λύση.
Εκτός κ αν δεν θέλουν ΟΥΤΕ κ Αθλητισμό στα νησιά μας. Ε ας μας πουν τι ακριβώς θέλουν…
Να σημειώσω ότι σ αυτή την προσπάθεια είμαστε μόνοι μας. Κανένας τοπικός φορέας δεν έχει καν αξιολογήσει ακόμα την σοβαρότητα του προβλήματος κ τις προεκτάσεις του. Βουλευτής ( ψήφισε τον Νόμο, που απαιτεί το για να υπάρχουν σαν ομάδα π.χ οι Φούρνοι , θα πρέπει να έχουν προπονητή με Uefa B, όταν δεν υπάρχει καν προπονητής στο νησί) Περιφέρεια ,Δήμαρχοι… τπτ.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκο Βακάλη για τις διευκρινήσεις . Τα στοιχεία του SamosSprort.gr  ήταν από το Δελτίο Τύπου (28 Ιουνίου 2022) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: