- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Στο γήπεδο τένις ή στην παιδική χαρά θα κατασκευαστεί το Beach Volley ;

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατασκευή του Beach Volley που χρηματοδοτείται από την περιφέρεια βορείου Αιγαίου θα γίνει στην πόλη της Σάμου και στο γήπεδο τένις, ενώ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι αναρτημένο στην παιδική χαρά, να δούμε ποιο  από τα δυο θα φάει το Beach Volley. Για να κατασκευάσουμε ένα έργο πρέπει να καταστρέψουμε έναν άλλο;. Δεν υπάρχουν άλλοι χώροι; ποιο είναι το σκεπτικό των υπευθύνων; γιατί να μην γίνει στο Μαλαγάρι π.χ;.

Το έργο δημοπρατείται στις 29/7/2022
Αναλυτικά
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/2016, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, για την ανάθεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ BEACH VOLLEY & ΠΙΣΤΑΣ SKATE ( Υπαίθριου πάρκου τροχοσανίδας) ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ » εκτιμώμενης αξίας 245.551,50€ (με ΦΠΑ 17%).

Το αντικείμενο του έργου είναι
1. η κατασκευή γηπέδου BEACH VOLLEY που πρόκειται να τοποθετηθεί σε τμήμα του χώρου που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή παιδική χαρά για νήπια, επι της χερσαίας ζώνης ,στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη Σάμου.

Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι 24,00μ * 16,00μ, με καθαρή διάσταση αγωνιστικού χώρου 8.00μ*16.00μ. και free zone 4μέτρα περιμετρικά. Η επιλογή των διαστάσεων έγινε με σκοπό να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής επίσημων και εγκεκριμένων διοργανώσεων.

2. Κατασκευή πίστας skate ( τροχοσανίδας) :
Η πίστα θα έχει διαστάσεις 30μ*14.50μ, και θα είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα c 30/37.Θα διαθέτει χαμηλή περίφραξη ύψους 1.00 μ από προς την πλευρά της οδού, καθώς και 6 ιστούς φωτισμού.

Οι εργασίες κατατάσσονται στον κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV): 45212130-6 Κατασκευαστικές εργασίες για πάρκα ψυχαγωγίας.
45212200-8 Κατασκευαστικές εργασίες για αθλητικές εγκαταστάσεις.
Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (www.pvaigaiou.gov.gr/web/guest/diagonismoi) με Α/Α Διαγωνισμού 190107 . Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο από την ΕΑΑΔΗΣΗ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22733-50467, , e-mail s.gryllou@samos.gr, αρμόδιος υπάλληλος γιαεπικοινωνία η κα Γρύλλου Στυλιανή.

1. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφορών ορίζεται η 26/7/2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μμ. και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών του άρθρου 95 παρ. 2α του Ν. 4412/2016. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 29/7/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 πμ.

2. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν και γίνονται δεκτοί :
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών (καταλληλόλητα για τηνάσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας):

Α) Οι προσφέροντες που είναι εγκαταστημένοι στη Ελλάδα υποβάλουν βεβαίωση εγγραφής στο ΜΕΕΠ στην κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ.

Β) Οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι σε λοιπά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσκομίζουν τις δηλώσεις και πιστοποιητικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ΧΙ του Προσαρτήματος Α του ν.4412/2016, από τα οποία προκύπτει η καταλληλόλητα του οικονομικού φορέα για εκτέλεση των έργων ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ.

γ) Οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι σε ΚΡΆΤΟΣ –ΜΈΛΟΣ του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ( ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με

την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων, προσκομίζουν πιστοποιητικό αντίστοιχου επαγγελματικού η εμπορικού μητρώου. Στην περίπτωση που χώρα δεν τηρεί τέτοιο μητρώο, το έγγραφο η το πιστοποιητικό μπορεί να αντικαθίσταται από΄ ένορκη βεβαίωση η στα κράτη – μέλη ή στις χώρες που δεν προβλέπεται ένορκη βεβαίωση, από υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου ενώπιον αρμόδιας δικαστικής η διοικητικής αρχής, συμβολαιογράφου η αρμόδιου επαγγελματικού η εμπορικού οργανισμού της χώρας ή της χώρας ΄που είναι εγκατεστημένος ο οικονομικός φορέας, ότι δεν τηρείται τέτοιο μητρώο και ότι ασκεί δραστηριότητα σε έργα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ .

Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως µέλος ένωσης

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19/ παρ. 254 και της παρ. 1 (ε) του άρθρου 76 του ν. 4412/2016.

Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Σε περίπτωση που η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος η νομική της μορφή πρέπει να είναι τέτοια που να εξασφαλίζεται η ύπαρξη ενός και μοναδικού φορολογικού μητρώου για την ένωση (πχ κοινοπραξία) .

Κάθε προσφέρων οφείλει να αποδείξει την καταλληλότητα για την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας, την οικονομική και χρηματοοικονομική του επάρκεια, καθώς και την τεχνική και επαγγελματική του ικανότητα, οι οποίες θα πρέπει να αντιστοιχούν κατ’ ελάχιστον στις παρακάτω τάξεις του Μ.Ε.ΕΠ.

3. Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, που ανέρχονται σε ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας χωρίς ΦΠΑ , ύψους 4.200 € η οποία θα πρέπει να απευθύνεται προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και να έχει χρόνο ισχύος όχι μικρότερο των τριάντα(30) ημερών, από την ημερομηνία λήξης του χρόνου ισχύος των προσφορών, δηλαδή πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον μέχρι 28/7/2022, ημέρα Πέμπτη. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναιδέκα (10) μήνες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.

4. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΠΔΕ ΣΑΕΠ 088 2019ΕΠ08800028
5. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε ΔΕΚΑ (10) μήνες.
6. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: