- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Α Ε Βαθ. Πανσ/κού – Διαγόρας Ραχών Ικαρίας 4-0 (φωτο)

Πρωταθλήτρια για την σεζόν 2021-2022, αναδείχθηκε η Α Ε Βαθ. Πανσ/κού

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά, στο 8’ η ομάδα του Κωνσταντίνου Μιχάλη, βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση για το 0-1 με τον Πλακίδα, άλλα αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής. Δευτερόλεπτα αργότερα η Ένωση άνοιξε το σκορ. Ο Πρένι με ωραία διαγώνια μπαλιά «τρύπησε» την άμυνα του Διαγόρα , την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον Σταματόπουλο ο οποίος με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Ζαούτη για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά μετά η Ένωση διπλασίασε τα τέρματα. Ο Αλμέτα με ένα ξερό δεξί σουτ, αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, κάνοντας το 2-0.

Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι, παρόλο την σημαντική ευκαιρία που έχασε στα πρώτα λεπτά του αγώνα , δεν κατάφερε να βρεθεί στα καρέ του Αρβανίτη, ενώ η Ένωση στο 29’ έκανε το 3-0 από κόρνερ, μετά από κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Αλμέτα ξανά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Διαγόρας είχε φάση καρμπόν όπως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πλακίδας και πάλι είχε την ευκαιρία να πετύχει τέρμα, άλλα ούτε αυτήν την φορά κατάφερε να βρει τα δίχτυα.

Στην αμέσως επόμενη φάση η πρωταθλήτρια ομάδα, έκανε το 4-0 με τον Τσιούρα στο 42’ με πλασέ μετά την εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του Πρένι.Μέχρι το τέλος, δεν υπήρξε καμιά αξιοσημείωτη φάση με το παιχνίδι να τελειώνει με 4-0.

Α Ε Βαθ. Πανσ/κού (Βούρος): Αρβανίτης, Κρικώνης, Ιωαννίδης, Χατζηπαναγιώτης, Τηγανίτης, Τελληγιαννίδης, Κατζιώτης(Ρέπας), Τσιούρας(Βούρος), Σταματόπουλος, Πρένι(Αποστόλου), Αλμέτα(Βαρδάκας).

Διαγόρας Ραχών(Μιχάλης): Ζαούτης, Χαλιλάι(Σπανός), Καρούτσος, Μέλλιος, Λαμπράκης, Καπάι, Πλακίδας, Σπανός, Αλιλάι(Μαλαχιάς), Κούβδος, Καρούτσος.
Ρεπορταζ: Δημήτρη Ζαβουδάκη 























































SamosSport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: