- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ευχαριστήριο για το Τουρνουά 3 ΟΝ 3

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 με 3 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με την Τοπική Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης και το Λιμενικό Σώμα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η συμμετοχή των αθλητών- ομάδων ήταν μεγάλη και περιείχε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα γιορτής για την πόλη της Σάμου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη της τοπικής επιτροπής για τη συνεργασία και συγκεκριμένα τον κ.κ. Γιάννη Χιώτη, Αλέξη Τσιούρα, Γιάννη Τσιβεριώτη, και τον coach Δημήτρη Βαρβούνη, όπως επίσης και τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή και συγκεκριμένα τους κ.κ. Κιάσσο Δημήτρη, Βαρβούνη Γιώργο, Ζαφειρίου Άρη, Βακεντή Μανώλη και Ανδρεάδη Γιάννη καθώς και τον κ. Χάρη Σπηλιάκο εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ένα ευχαριστώ και στις κυρίες του Λιμενικού Σώματος Κοσμά Αφροδίτη, Κακαρά Κωνσταντίνα και Μενελάου Καλλιόπη, πρώην επαγγελματίες παίκτριες, καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαιτητές, κ.κ. Ανδρέα Σκάλκο, Γιώργο Χατζημιχάλη, Κώστα Τριπόδη, Κώστα Γιώτη, Μιχάλη Κατσιαούνη και Μπάμπη Δουκέλη που με μεγάλη χαρά δέχθηκαν να σφυρίξουν στους αγώνες του τουρνουά, αφιλοκερδώς. Ευχαριστούμε επίσης τα διοικητικά ή προπονητικά μέλη των τοπικών ομάδων όλης της Σάμου που συμμετείχαν ενεργά.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- παράρτημα Σάμου, το ΕΚΑΒ Σάμου και τη Στρατιωτική Ιατρό Κυριακή Λέκκα για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη- παροχή πρώτων βοηθειών, τον κ. Δημήτρη Κιάσσο για τη διάθεση λεωφορείου από το Καρλόβασι στο Βαθύ και αντίστροφα για τη μεταφορά αθλητών, τον κύριο Αγαδάκη που ήταν εκεί με τους χυμούς gia-giamas, το ξενοδοχείο Samos City Hotel για την προσφορά των δωματίων στους παίκτες και όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και μη, που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και έπαιξαν προσφέροντας στους παρευρισκομένους αλλά και στους διερχόμενους ένα όμορφο θέαμα. Στο χώρο παρευρέθηκε και o Αυστραλο-Δανός πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας David Andersen, ένας από τους πιο έμπειρους και επιτυχημένους παίκτες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο κερδίζοντας πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και εγχώρια πρωταθλήματα. Ο κ. Andersen απένειμε κύπελλο, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο. Τον ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε.

Μια όμορφη διοργάνωση που προήγαγε το αθλητικό πνεύμα και «αγκαλιάστηκε» από όλους.
Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου με ένα δυναμικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: