- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Α.Ε.Σ Φοίνικας Μυτιληνιών: Το τελευταίο που ενδιέφερε τους οπαδούς των γηπεδούχων ήταν να τον παρακολουθήσουν τον αγώνα

Την ήττα και τον αποκλεισμό απ' τον Τελικό Κυπέλλου γνώρισε η ομάδα μας απέναντι στον Α.Ο ΜΕΣΑΡΙΑΣ με σκορ 3-1 σ έναν αγώνα που απ' ότι φάνηκε και στην ζωντανή μετάδοση απ' την Ικαριακή Ραδιοφωνία το τελευταίο που ενδιέφερε τους οπαδούς των γηπεδούχων ήταν να τον παρακολουθήσουν και να κερδίσει ο καλύτερος. Η ηθική μας δεν μας επιτρέπει να αναφέρουμε λεπτομερώς τις ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ χυδαίες ύβρεις και απειλές με τις οποίες περιέλουζαν οι εν λόγω οπαδοί τους ποδοσφαιριστές μας και κυρίως τον προπονητή μας Κο Στέλιο Σταματάκη απ' την άφιξη μας στο γήπεδο μέχρι και το τέλος του αγώνα. Το βίντεο του αγώνα άλλωστε είναι ξεκάθαρο.

Δεν έχουμε συνηθίσει στο Σαμιακό ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές κ ήταν πολύ άσχημη αυτή η οπτικοακουστική χορωδία χυδαιολογίας που δεν τιμά κανέναν.
Στην αποστολή της ομάδας σήμερα συμμετείχαν 6 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας ηλικίας 15 έως 17 ετών ζητάμε συγνώμη απ' τους ίδιους και τις οικογένειες τους για τις άσχημες εικόνες που αντίκρισαν και θα κάνουμε ότι περνάει απ' το χέρι μας για να τους προφυλάξουμε στο μέλλον. (Πηγή FB Α.Ε.Σ Φοίνικα Μυτιληνιών )
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: