- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Μπαρμπούνης και Ρούσσης από τον Κέρκη στην ΑΕΚ

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης και ο Λυκούργος Ρούσσης αποχαιρετούν τη σαμιιώτικη ομάδα και συνεχίζουν ως συμπαίκτες στην ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Εκτός από τους δύο πρώην παίκτες του Α.Σ. Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου, επίσης, η κιτρινόμαυρη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Παλέντζα ο οποίος αγωνιζόταν με την Καλαμάτα.


Δηλώσεις των τριών παικτών στο aek.gr:

Λυκούργος Ρούσσης: «Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είμαστε πολύ δυνατοί και όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί αθλητές, ενώ έχουμε και εξαιρετική χημεία».

Σπύρος Μπαρμπούνης: «Χαίρομαι πολύ που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος μιας ομάδας με τόσο μεγάλη ιστορία. Θεωρώ πως υπάρχουν και οι προοπτικές και οι δυνατότητες για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει να βρίσκεται και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε».

Νίκος Παλέντζας: «Ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ. Είναι η άνοδος. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Θέληση υπάρχει, οι προοπτικές υπάρχουν και από ‘κει και πέρα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος το στόχο μας».



SamosSport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: