- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟ Ελλάς Σύρου με αφορμή το ταξίδι της ομάδας στο Βαθύ της Σάμου.

Η ανακοίνωση:
Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως την διοίκηση της ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού για την φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το Ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των συλλόγων μας και ταυτίζονται απόλυτα με την φιλοσοφία του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΎΡΟΥ. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε με ανάλογου επιπέδου φιλοξενία κάποια στιγμή στο μέλλον και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία «BLUE STAR FERRIES» για την παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια και την διαρκεί αρωγή στον σύλλογο μας. Πραγματικά η συμβολή της εταιρίας είναι πολύ σημαντική για τη βιωσιμότητα του συλλόγου μας, όπως και όλων των συλλόγων στα νησιά μας και ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Ξενοδοχείο Samos Bay για την φιλοξενία της αποστολής μας στη Σάμο.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: