- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Κύπελλο Σάμου : ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού 3 - 4 στα πέναλτι

Η ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Σάμου μιας και στα ημιτελικά έχει ρεπό. Στον προημιτελικό επικράτησε του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα εκτός έδρας στα πέναλτι με 3 - 4. Ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0 και η παράταση 1-1. Έτσι ο νικητής αναδείχτηκε στα πέναλτι.
Το παιγνίδι πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Καρλοβάσου, με τις δυο ομάδες να καταβάλουν υπερπροσπάθεια σε έναν αγωνιστικό χώρο «χωράφι» που δεν επέτρεψε να γίνει καλό παιγνίδι. Τα 90΄ έληξαν χωρίς τέρματα και το παιγνίδι πήγε στην παράταση με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 3΄ με γκολ που πέτυχε ο Αλμέτα με πλασέ .Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 14΄, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κάρσας, το πέναλτι κέρδισε ο Τσιομπάι που ανετράπη από τον τερματοφύλακα Μαρίνο . Αφού και στη παράταση δεν βγήκε νικητής, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι που εκτελέστηκαν έξι από κάθε ομάδα μιας και μέχρι τα πέντε δεν υπήρξε και πάλι νικητής. Για τον Πυθαγόρα ευστόχησαν οι: Σαπουνάς, Ιωαννίδης και Κάρσας, ενώ αστόχησαν οι: Σεχάι, Κάνδυλας και Βελάνης. Για την ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού βρήκαν τα  δίχτυα οι: Άκουλλι, Θύμιος, Χατζηπαναγιώτης Σ. , Μαρίνος και αστόχησαν Σίδερης και Γιαννούλης.

Η ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού είχε στην αρχική ενδεκάδα της 
ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της γεννημένους  δύο το 2007, ένα το 2006 και δύο το 2005 και στην πορεία του αγώνα αγωνίστηκε και άλλο ένα παιδί του 2007.
Διαιτητές: Νικόπουλος, Ταρανίδης, Καζόγλου.

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Θράβαλος, Σαπουνάς, , Ευγενικός Δριτσάκης, Πουρλιδάλης, Σαράντου, Τσιομπάι, Ιωαννίδης, Κάνδυλας, Κάρσας, Αργυρής. ( Κοκκινάκης Κατσίκας, Σεχάι Π., Κατσουρίνης, Ψαλιδάκης, Χρυσανθόπουλος, Ανδρέαδης, Βελάνης).

Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού: Μαρίνος, Πασχάλης, Χατζηπαναγιώτης Π ., Χατζηπαναγιώτης Σ ., Μπορμπότης, Άκουλλι, Πρένι, Σίδερης, Σεχάι Δ., Αλμέτα, Σταματόπουλος. (Γιαννούλης, Βακεντής, Θύμιος, Βούρος, Παπαχρήστου, Γεωργιάδης, Τελληγιαννίδης, Ιωαννίδης Θ. Πρίφτι).


















Όχι δεν είναι κάποια αλάνα, είναι το στάδιο Καρλοβάσου 




SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: