- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική: Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού - Ελλάς Σύρου 0-5

Την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιγνίδια γνώρισε η πρωταθλήτρια Σάμου Α.Ε Βαθ.Πανσ/κού στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική του 8ου ομίλου από την Ελλάς Σύρου με 0-5

Η ομάδα της Σύρου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα , σημείωσε 5 τέρματα, ενώ είχε και 3 δοκάρια.
Στο 13΄ ο Ραμπαβίλας κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπούνας και έκανε το 0-1 για την Ελλάς.

Στο 24΄ Μανουδάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Ένωσης και διπλασίασε τα τέρματα της Ελλάς.

Στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Περιάλη. Στο 40΄ ο Συριανός πήρε την θέση του Σαββίδη που αποχώρησε τραυματίας, στο ίδιο λεπτό ο Παυλόπουλος έγραψε το 0-4 , σκορ ημιχρόνου.

Στο 50΄ ο Παυλόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαρίνο. Στο 54΄ ο Περιάλης σούταρε σε κενή εστία, με τον Σ. Χατζηπαναγιώτη να σώζει πάνω στην γραμμή. Στο 55΄ ο Παυλόπουλος με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μαρίνου. Στο 69΄ η Ελλάς είχε νέο δοκάρι με σουτ του Μάιπα.

Στο 78΄ Ένωση έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, άλλα το σουτ του Γιαννούλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 90΄ ο Σαμανίδης διαμόρφωσε το 0-5 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Αλαμπογιάννης-Βοηθοί: Χλεμπογιάννης, Λαμπροπούλου

Α.Ε Βαθ.Πανσ/κού (Βούρος): Μαρίνος, Πασχάλης (Κρικώνης 85΄), Μπρομπότης, Χατζηπαναγιώτης Σ., Παπαχρήστου (Γεωργιάδης 45΄), Άκουλλι, Θύμιος (Σταματόπουλος 80΄), Σίδερης, Χατζηπαναγιώτης Π, Γιαννούλης (Τεληγιανίδης 80΄), Ρουσάν (Πρίφτι 85΄).

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (Σαμανίδης 64΄), Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Αργυρός (Μπαλόπητας 55΄), Μανουδάκης, Μπούνας, Σαββίδης (Συριανός 40΄), Παυλόπουλος (Πρίντεζης 64΄), Ραμπαβίλας (Μάιπας 46΄), Περιάλης

To SamosSport.gr ευχαριστεί τους: Γιώργο Σολάρη, Γιώργο Τζουραμάνη, Ελευθερία Γερολύμου και Άννα Οικονόμου για την βοήθεια της μετάδοσης  του αγώνα.












































SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: