- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τους απινιδωτές

Σε συνέχεια της δωρεάς των απινιδωτών και της δέσμευσης μας ότι θα τοποθετηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας ώστε να είναι προσβάσιμοι από όλους στους χώρους άθλησης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής.
Ο δήμος από την ημέρα που παρέλαβε τους απινιδωτές προέβη σε παραγγελία των ειδικών κουτιών ώστε να τοποθετηθούν σε εξωτερικό χώρο του γηπέδου, προσβάσιμο σε όλους και είμαστε σε αναμονή της παραλαβής τους. Μέχρι τότε και για να υπάρχει πρόσβαση σε απινιδωτή σε κάθε γήπεδο, έχουν δοθεί σε τοπικά Σωματεία. Συγκεκριμένα, οι 3 απινιδωτές, δωρεά από την ΕΠΣ Σάμου, παραδόθηκαν στα σωματεία που εδρεύουν στα 3 γήπεδα της δημοτικής ενότητας Πυθαγορείου, Πολυκράτη Πυθαγορείου, Φοίνικα Μυτιληνιών και Λαίλαπα Χώρας.

Με τον τρόπο αυτό και μέχρι να τοποθετηθούν στο κατάλληλο κουτί μόνιμα στο γήπεδο, τα σωματεία θα τον διαθέτουν σε κάθε προπόνηση και αγώνα για την ασφάλεια των αθλητών.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
Κωνσταντίνος Βογιατζής

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: