- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ποδόσφαιρο: Ο Α.Ο. Πολυκράτης στα πλέι οφ

Α.Ο. Πολυκράτης - ΑΕΣ Φοίνικας 2-1 
Την πρόκρισή του στα πλέι οφ , εξασφάλισε ο Πολυκράτης μετά την νίκη του με 2-1 επί του Φοίνικα , την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Σάμου. Σε ένα παιγνίδι που η ομάδα του Πυθαγορείου ήθελε μόνο νίκη, ενώ του Φοίνικα του έφτανε και η ισοπαλία. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 26΄με τον Γιαννούλη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 35΄αλλα το σουτ του Νικολαΐδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Λύκου, στο 40΄ο Πολυκράτης πέτυχε το 2-0 και πάλι με τον Γιαννούλη ο όποιος στο 53΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα - κόκκινη. Στο 58΄ η αριθμητική ισορροπία των δυο ομάδων ήρθε στα ίσια, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δεμερτζής από την ομάδα του Φοίνικα. Στο 60΄ο Πολυκράτης είχε δοκάρι. Ο Φοίνικας μείωσε σε 2-1 στο 66΄ με τον Νικολαΐδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ στην ομάδα του Πυθαγορείου η όποια θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε μονό αγώνα την ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού, το άλλο ζευγάρι είναι ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΕ Καρλόβασι. Οι νικητές θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα σε μονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο. 

Α.Ο. Πολυκράτης: Λύκος, Καρράς, Κυριαζής, Βακιάρος, Τζιώτης, Σάββας, Κουρλετάκης, Γιαννούλης, Φιλίππου, Καρύδης, Κοντοβάς. (Πήττας, Βογιατζόγλου, Καλός, Κοκκώλης, Τσαγκάρης).

ΑΕΣ Φοίνικας Μυτιληνιών: Λεβέντης, Δημητρίου, Κουλούρης, Μούστος, Μόρτος, Δεμερτζής, Αναστασίου, Καραμηνάς Λ., Κυριαζής, Νικολαΐδης, Εμπονταγκέ. (Σταμούλος, Καραμηνάς Σ., Ρίζος, Θηργιανός, Δάνος, Μπάτζιος, Σακκάς, Γκίλας, Καρλοβασίτης)

Διαιτητές Κατόπης, Σίπκας, Φρατζής.


Το SamosSport.gr ευχαριστεί τον Δημήτρη Μπιράτση για τις φωτογραφίες




SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: