- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΕΠΣ Σάμου: Η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού νίκησε τον ΑΨΕΣ Πυθαγόρα και κατέκτησε το πρωτάθλημα για το 2021-2022

Η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού επιβλήθηκε με 2-1 του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα και κατέκτησε το πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δυο ομίλους και με πλέι οφ, στον τελικό πέρασαν η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού η όποια κέρδισε τον ΑΟ Πολυκράτη με 2-1 στην παράταση και ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρα την ΑΕ Καρλόβασι με 1-0 σε μονούς αγώνες.
Στον τελικό ο Πυθαγόρας μπήκε μπροστά στο σκορ στο 9΄με γκολ που πέτυχε ο Πουρλιδάλης . Στο 31΄ ο Γιαννούλης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Θράβαλου τερματοφύλακα του Πυθαγόρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες είχαν λίγες ευκαιρίες για να πέτυχουν τέρμα , μια από αυτές ήταν και αυτή στο 90΄ που ο Γιαννούλης την έκανε γκολ δίνοντας την νίκη και το πρωτάθλημα στην ομάδα του.

Διαιτητές : Σίπκας, Καλλινιώτης, Τσαντήλας.
Γιατρός αγώνα: Λέκκα Κυριακή

Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού: Μαρίνος, Πασχάλης, Χατζηπαναγιώτης Π ., Χατζηπαναγιώτης Σ ., Μπορμπότης, Άκουλλι, Θύμιος, Σίδερης, Ρουσάν, Γιαννούλης, Αλμέτα. (Πρένι, Σεχάι Δ., Παπαχρήστου, Βούρος, Βακεντής, Τελληγιαννίδης, Ιωαννίδης Θ., Σταματόπουλος, Πρίφτι).

ΑΨΕΣ Πυθαγόρα: Θράβαλος, Σαπουνάς, Σαράντου, Δριτσάκης, Πουρλιδάλης, Σεχάι Π., Τσιομπάι, Ιωαννίδης, Κάνδυλας, Κάρσας, Χρυσανθόπουλος, ( Κοκκινάκης Κατσίκας, Βελάνης, Κατσουρίνης, Ψαλιδάκης, Ευγενικός, Ανδρέαδης, Αργυρής).

Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν στην πρωταθλήτρια ομάδα, απονομές μεταλλίων,  τις οποία έκανε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος και του κυπέλλου που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκος Βακάλης.
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: