- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΣ Κέρκης 1-3: Άλωσε την έδρα της Σκύδρας με τρομερό Μπαρμπούνη

Εκκωφαντική νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου 2/4/2022, η ομάδα της Σάμου απέναντι στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Ο Κέρκης κατάφερε να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας κάνοντας το 0-1 στις νίκες.

Το 1ο σετ κατέκτησαν οι γηπεδούχοι με 25-22. Η Σκύδρα βρήκε καλύτερο ρυθμό από την αρχή του σετ μέχρι το τέλος φτάνοντας και την διαφορά στο +6, κάτι που ο Κέρκης κάλυψε αμέσως.

Μετά το 1ο σετ σίγουρα όλοι είδαμε έναν εντελώς διαφορετικό Κέρκη. Στο 2ο σετ είδαμε τον Σπύρο Μπαρμπούνη να παίρνει από το χέρι την ομάδα της Σάμου, και να την οδηγεί στην εύκολη επικράτηση 13-25.

Στο 3ο και 4ο σετ δεν υπήρξε κάτι το συνταρακτικό, ο Κέρκης πήγαινε με «σπασμένα» τα φρένα βγάζοντας αποτελεσματικές άμυνες και αναγκάζοντας την Σκύδρα να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Τα σετ τελείωσαν με 18-25, και 15-25 αντίστοιχα με τον Κέρκη να παίρνει μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που πριν από λίγες ημέρες είχε ηττηθεί για το πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Τετάρτη οι Σαμιώτες έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρόκριση, στο εντός έδρας παιχνίδι για τα play offs ανόδου.

Τα σετ: (25-22), (13-25), (18-25), (15-25)

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (
Αντώνης Παπαδόπουλος): Παντακίδης, Βλαχόπουλος, Σαρικεΐσογλου, Μαγκαλάες, Γαληρόπουλος, Αρμενάκης, Μπαμπαλής, Γκόρτσανιουκ / Αντωνιάδης (λ), Αντωνίου (λ), Τόρες, Αναστασιάδης, Δημητριάδης, Κανέλλος.

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Τουρνάκης, Πέτρας, Μελλές, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Φραγκιαδάκης (λ), Κοντοκώστας (λ), Κανάσαρος, Γεωργίου, Στράτος, Μπαραμπάτης.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης Γραμματεία: Καρυπίδου Παρατηρητής: Μιχελινάκης
Συντάκτης  Δημήτρης  Ζαβουδάκης 
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: