- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΑΣ Κέρκης - Αριστοτέλης Σκύδρας 0-3: οδυνηρή ήττα για τους Σαμιώτες

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε χθες ο Κέρκης, καθώς ηττήθηκε εύκολα από την ομάδα της Σκύδρας με 0-3.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας και στα τρία σετ έδειχνε να τα θέλει περισσότερο, για να αφήσει πίσω την κακή του εμφάνιση που έκανε το προηγούμενο Σάββατο στην έδρα του .

Το 1ο σετ τελείωσε με σκορ 19-25, παρόλο την απώλεια του Γιάννη Παντακίδη (Αρχηγός της Σκύδρας), πήρε αμέσως ένα μικρό προβάδισμα στην αρχή του σετ. Ενώ από τα μέσα μέχρι το τέλος ο Κέρκης ήταν ξένο σώμα μη μπορώντας να ανταπεξέλθει.

Με την εκκίνηση του 2ου σετ, οι Σαμιώτες έδειξαν καλύτερη εικόνα αλλά δεν έφτανε για να μπορέσει να ισοφαρίσει και να κάνει το 1-1, στο τέλος του σετ η Σκύδρα κατάφερε να πάρει και αυτό το σετ με 24-26.

Στο 3ο σετ οι γηπεδούχοι άρχισαν με φιλοδοξίες, παίρνοντας εκ νέου ένα μικρό προβάδισμα με κύριο πρόσωπο τον Απόστολο Στράτο. Η Σκύδρα κατάφερε να ανακάμψει και να πάρει την νίκη με 22-25 υποχρεώνοντας τον Κέρκη στην πιο ευρεία εντός έδρας ήττα του.

 Το Σάββατο (9/4) ο Κέρκης θα παίξει και θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για πρόκριση στα play off ανόδου.

 Τα σετ: (19-25), (24-26), (22-25)

 ΑΣ Κέρκης Σάμου (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Τουρνάκης, Πέτρας, Μελλές, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Φραγκιαδάκης (λ), Κοντοκώστας (λ), Κανάσαρος, Γεωργίου, Στράτος, Μπαραμπάτης

 ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας (Αντώνης Παπαδόπουλος): Βλαχόπουλος, Σαρικεΐσογλου, Γκλάστοουν, Γαληρόπουλος, Αρμενάκης, Γκόρτσανιουκ / Αντωνιάδης (λ), Αντωνίου (λ), Τόρες, Αναστασιάδης, Κανέλλος.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Καραδημητρίου Γραμματεία: Βαρβάτε Παρατηρητής: Περρής
Συντάκτης: Δημήτρης Ζαβουδάκης.


















SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: