- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ποδόσφαιρο Σάλας : Με ΑΕΚ στο κύπελλο η Samos Futsal

Μετά την αποβολή από πρωτάθλημα και Κύπελλο του ΠΑΟ/Αθήνα ’90 Σάλας, η ΑΕΚ θα είναι η αντίπαλος της Samos Futsal για τους 8 του κυπέλλου σάλας . Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως Σάμου, σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή κυπέλου .

Η ανακοίνωση για την αποβολή από πρωτάθλημα και Κύπελλο του ΠΑΟ/Αθήνα ’90 Σάλας
“Με την παρούσα ανακοινώνουμε ότι μετά και την παρέλευση της δεκαπενθήμερης προθεσμίας που είχε δοθεί από το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ στο σωματείο ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ για να προσκομίσει τη βεβαίωση από τη ΓΓΑ για την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για Ποδόσφαιρο, ως είχε υποχρέωση, δεν το έπραξε έως και σήμερα.

Ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αποβάλλουμε το σωματείο ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ από τη Β’ Φάση της Α’ Ανδρών – Stoiximan Futsal Super League, καθώς και από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση Ανδρών. Κατά συνέπεια η ορισθείσα από τις 25/02/2022 αναμέτρηση 1ου Προημιτελικού αγώνα για την Α’ Ανδρών – Stoiximan Futsal Super League, μεταξύ των σωματείων ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ και ΑΠΣ ΚΟΜΠΡΑ, ματαιώνεται με υπαιτιότητα του σωματείου ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ”.
SamosSptort.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: