- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ποδόσφαιρο Σάλας Κύπελλο Ελλάδος: Σάμος Futsal Club – AEK 2-11

Η Σάμος Futsal ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 2 -11 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας ήταν για την προημιτελική φάση.
Η ΑΕΚ σαφώς ανώτερη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε από νωρίς με 0-5, με τρία γκολ του Δελαπόρτα, και από ένα από τους Παπακώστα και Ντάτη. Ο Γούσης έκανε το 0-6 , ο Σεχάι μείωσε σε 1-6 και λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Μάνος διαμόρφωσε το 1-7 (σκορ ημίχρονου) . Στο β’ μέρος, ο Ντάτης πέτυχε άλλα δυο γκολ, ανεβάζοντας το σκορ στο 1-9 και ο Αρτινός στο 1-10, ο Κανιάς πέτυχε το 2- 10 και το τελικό 2-11 έγραψε ο Γούσης. Κορυφαίος παίχτης του αγώνα ο τερματοφύλακας της Σάμου, Ζαχαριόγλου .
Διαιτητές: Σίπκας , Ρίγλη

Σάμος Futsal (Θοδωρής Μιχαλόπουλος): Ζαχαριόγλου, Δαγκλής, Τόσκα, Γουδέλης, Τσέτσος, Κανιάς, Σεχάι, Γυμνόπουλος, Διομής, Ηλιάδης , Τζουραμάνης.

ΑΕΚ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Αρώνης, Ντάτης, Δελλαπόρτας, Καρύδας, Αρτινός, Κάρμης, Γούσης, Παπακώστας, Μάνος, Χριστόπουλος.

























SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: