- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Κέρκης Μαραθοκάμπου – ΑΟ Καλαμάτα 80 3-2

ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΑΟ Καλαμάτας 80 3-2 (22-25, 25-20, 23-25, 25-20, 15-13) Πήραν την νίκη – θρίλερ οι Σαμιώτες.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έλαβε μέρος στο κλειστό γήπεδο Σάμου όπου Κέρκης και Καλαμάτα 80 τα έδωσαν όλα, με την ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου να χαμογελάει στο τέλος.
Το πρώτο σετ το κατέκτησαν οι φιλοξενούμενοι. Οι δύο ομάδες στην αρχή του πρώτου σετ ήταν ισόπαλες μέχρι το 9-9, μέχρι που οι «λύκοι» εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των γηπεδούχων, εν τέλει πήραν το σετ με 22-25.

Με την έναρξη του 2ου σετ ο Κέρκης έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κατάφερε να βελτιώσει τα σερβις του, που είναι ένα αγωνιστικό κομμάτι που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να υστερεί, και με την καλή άμυνα κατέκτησε το 2ο σετ με σκορ 25-20.

Το 3ο σετ πήγε στους Καλαματιανούς, παρόλο που έχασαν το προηγούμενο σετ, οι παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη, έδειξαν πιο πιο αποφασισμένοι και με παίκτες κλειδιά όπως οι Παλέτζας και Πελεκούδας κατάφεραν να πάρουν ξανά προβάδισμα με σκορ 23-25.

Η ομάδα της Σάμου έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2, κάνοντας ένα καλό 4ο σετ μέχρι το 19-14, με την Καλαμάτα να βάζει ξανά δύσκολα στους Σαμιώτες, με το σκορ να φτάνει στο 23-20 και τελικό 25-20.

Στο tie break οδηγήθηκαν Κέρκης και Καλαμάτα, με τα ψυχικά αποθέματα να έχουν στερέψει ο Κέρκης θα καταφέρει να πάρει μια μεγάλη νίκη, στο 5ο σετ και οι δύο ομάδες πήγαιναν σώμα με σώμα και με σκορ 15-13 ο Κέρκης πανηγύρισε την νίκη.

ΑΣ Κέρκης Σάμου (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Μελλές, Πέτρας, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Γεωργίου, Στράτος.

ΑΟ Καλαμάτας 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Χριστόφας, Δημητούλης, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Παλέντζας, Χαραλαμπίδης / Ντάκουρης (λ), Μπούρας (λ), Στόγιαν, Κανελλόπουλος.
Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Γραμματεία: Βαρβάτε, Παρατηρητής: Περρής.
Ρεπορτάζ Δημήτρη Ζαβουδάκη 
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: