- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ποδόσφαιρο Σάλας: Καρπενήσι Futsal-Σάμος Futsal 7-2

Το Καρπενήσι Futsal, «σφράγισε» την πρόκριση στο Final 4, καταβάλλοντας με 7-2 τη Σάμος Futsal.

Ο δεύτερος προημιτελικός της Futsal League διεξήχθη το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 19:30, παρουσία περίπου 50-60 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου έχοντας μετατρέψει το παιχνίδι σε διαδικαστικό χαρακτήρα έφτασε σε μια ακόμη νίκη. Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν επτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, ενώ σημαντικό χρόνο συμμετοχής

Η Σάμος Futsal του Θοδωρή Μιχαλόπουλου ήταν αρκετά ανταγωνιστική και προσπάθησε φιλότιμα, ταξιδεύοντας επί το πλείστον με ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην Αθήνα. Κράτησε το σκορ σε χαμηλά σχετικά επίπεδα, ενώ στην επανάληψη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές. Η πορεία της ακριτικής ομάδας στο πρωτάθλημα έκλεισε επιτυχημένα.

Οι Ευρυτάνες προκρίθηκαν στο Final 4 ανόδου, το οποίο θα διεξαχθεί εντός Μαρτίου. Οι νησιώτες συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους για το κύπελλο Ελλάδος. 


Το Καρπενήσι έφτασε στο 7-0 με τον Κωνσταντίνο Γυφτομήτρο στο 25΄ και τον Χρήστο Γενιτσαρόπουλο στο 28΄. Η φιλότιμη Σάμος μείωσε για το τελικό 7-2 με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο 31΄ και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο 35΄.

Συνθέσεις Ομάδων
Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Λέρης, Μπακαλίδης, Τσούκας, Πλεξίδας (Γυφτομήτρος, Δόσης, Μουρτογιάννης, Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής, Πιστιόλης, Φακίτσας)

Σάμος Futsal (Θοδωρής Μιχαλόπουλος): Ζαχαριόγλου, Οικονόμου, Παπαδόπουλος Ι., Κώτσιας, Δαγκλής (Ευσταθίου, Παπαδόπουλος Κ., Κυριαζάκης)

Διαιτητές: Γιάννης Σέλελης,  Στέλιος Σώμαλης
Χρονομέτρης: Ειρήνη Κατή





(Πηγή evrytaniasport.gr)

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: