- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου ακόμα περιμένει την επιχορήγηση από την Περιφέρεια

Τέλος Δεκεμβρίου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε, ότι η διαδικασία της επιχορήγησης Ερασιτεχνικών Σωματείων ομαδικών Αθλημάτων Εθνικών Κατηγοριών ολοκληρώθηκε και τις επόμενες ημέρες τα δικαιούχα σωματεία θα έβλεπαν τα χρήματα της επιχορήγησης στους λογαριασμούς τους.
Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει δει στον λογαριασμό του αυτήν την οικονομική ενίσχυση, που είχε στα πλάνα της η ομάδα της Σάμου, στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στην Volley League. Ο Κέρκης αγωνίζεται στην Pre League ανδρών του γ' ομίλου ανόδου, επίσης και στο κύπελλο Ελλάδος, χωρίς καμία βοήθεια από Περιφέρεια και δήμους.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Σάμου δικαιούται την λίγο παραπάνω βοήθεια αφού είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Βορείου Αιγαίου σε αυτήν την κατηγορία , βοήθεια που θα την φέρει πιο κοντά στην ανώτατη κατηγορία της Volley League .

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: