- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Οι 8 ομάδες της προημιτελικής φάσης της Futsal League

«Κλείδωσαν» οι 8 ομάδες των δυο ομίλων της Futsal League, που θα περάσουν στα προημιτελικά. Απομένει η κατάταξη τους, ώστε να προκύψουν οι διπλοί νοκ-άουτ αγώνες των «8» Α1-Β4, Α2-Β3, Α3-Β2, Α4-Β1. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στην έδρα των ομάδων που θα καταλάβουν την 3η και την 4η θέση, ώστε ο πρώτος και ο δεύτερος να έχουν το άτυπο πλεονέκτημα της έδρας στον προημιτελικό.

Έχει καθοριστεί μαθηματικά μόνο η πρωτιά της Αναγέννησης από τον Α΄ Όμιλο, ενώ η κατάταξη των υπόλοιπων επτά ομάδων θα καθοριστεί σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξ αναβολής συναντήσεων και της τελευταίας αγωνιστικής.

Από τον 1ο Όμιλο προκρίνονται οι: Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, Τράχωνες Αλίμου, Εθνικός Παλλήνης και Σάμος Futsal. Εκτός έμειναν οι: Ταραχή Μεταμόρφωσης, Ερμής Ζωγράφου Β΄, Α.Ε. Ψυχικού και Ρέθυμνο Futsal.

Από τον 2ο Όμιλο την πρόκριση παίρνουν οι: Καρπενήσι Futsal, Αδέσποτος Αθηνών, Α.Ο. Τρίκαλα Futsal και Λάρισα Futsal, ενώ δεν συνεχίζουν οι: ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων, ΠΑΣ Λαμία Futsal και Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώνεται στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, ενώ στις 6 και 7 του μηνός θα γίνουν τα εξ αναβολής ματς των δυο ομίλων. (Πηγή evrytaniasport.gr)

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: