- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΑΣ Κέρκης Σάμου-ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας: Ο Ψυχωμένος Κέρκης νίκησε την ομάδα της Σκύδρας με 3-2

Κέρκης Μαραθοκάμπου και Αριστοτέλης Σκύδρας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον Γ’ όμιλο ανόδου της Pre League. Το κλειστό γήπεδο Σάμου υποδέχθηκε της δυο ομάδες, δίνοντας μια συναρπαστική αγωνιστική μάχη με τελικό νικητή την ομάδα της Σάμου με 3-2 σετ. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες πέρασαν το δικό τους μήνυμα στο κόσμο κρατώντας την ιδιαίτερη φανέλα που είχε ως λογότυπο «ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ», για την μνήμη του αδικοχαμένου φίλαθλου του Άρη Άλκη Καμπανό, ενώ στην συνέχεια ύψωσαν πανό με σύνθημα «ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. 

Πάρα τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε στο πρώτο σετ, ο Κέρκης κατάφερε να επικρατήσει με 25-23, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Σάμου, Jacub Petras να κλέβει την παράσταση καθώς έμελλε να δώσει την λύση, τόσο στην αρχή όσο και σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Με την εκκίνηση του 2ου σετ, ο Αριστοτέλης Σκύδρας κατάφερε να κόψει την φόρα των γηπεδούχων, και να πάρει το δεύτερο σετ με 22-25 καθώς εκμεταλλεύτηκε της αποφάσεις του διαιτητή, με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα στον Petras. 

Το 3ο σετ κατέκτησαν ξανά οι φιλοξενούμενοι με 23-25. Ο Κέρκης έμεινε κοντά στο σκορ, με την διαφορά να μην ξεπερνά 4 πόντους, ώσπου στο τέλος να φτάνει στην ισοφάριση (23-23) όμως εν τέλει να λυγίζει. 

Τα πάντα ανατράπηκαν στο 4ο σετ. Η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου εμφανίστηκε με άλλο πρόσωπο κάνοντας σμπαράλια την αντίπαλη ομάδα επικρατώντας εύκολα με σκορ 25-15, πηγαίνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρείκ.

Η ψυχολογία με το μέρος των παικτών της Σάμου, μετά το εκπληκτικό 4ο σετ ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Ο Κέρκης επικράτησε με 15-10 στο τελευταίο σετ παίρνοντας την νίκη σε έναν αγώνα που έσπαγαν καρδίες.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Γραμματεία: Βαρβάτε, Παρατηρητής: Περρής.

ΑΣ Κέρκης Σάμου (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Τουρνάκης, Πέτρας, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Γεωργίου, Μελλές, Στράτος.

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας (Θανάσης Στράντζαλης): Κανέλλος, Βλαχόπουλος, Σαρικεΐσογλου, Μαγκαλάες, Αρμενάκης, Γκόρτσανιουκ / Αντωνιάδης (λ), Αναστασιάδης, Παντακίδης, Γαληρόπουλος, Τόρες

Συντάκτης: Δημήτρης Ζαβουδάκης







SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: