- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ποδόσφαιρο σάλας β΄ εθνική κατηγορία: Σάμος Futsal- Εθνικός Παλλήνης 5-1

Άλλη μια νίκη στην έδρα της πέτυχε η Σάμος Futsal, αυτή τη φορά επικράτησε του Εθνικού Παλλήνης με 5-1 και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γουδέλης στο 9’ άνοιξε το σκορ για τη Σάμο, στο 24΄ ο Κιτσόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 (σκορ ημιχρόνου), στο 26΄ ο Κάρσας έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1 και πριν καλά-καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί δέχτηκαν και τρίτο γκολ, από τον Βελάνη στο 27΄, το σκορ ανέβασε στο 4-1 ο Παπαδόπουλος στο 35΄ και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Γυμνόπουλος στο 36΄ . Κορυφαίος παίχτης του αγώνα ο τερματοφύλακας της Σάμος Futsal Άκης Ζαχαριόγλου.

Σάμος Futsal (Μιχαλόπουλος): Ζαχαριόγλου, Ηλιάδης , Τόσκα, Δαγκλής, Γουδέλης, Κάρσας, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Βελάνης , Γυμνόπουλος, Τζουραμάνης, Διομής.

Εθνικός Παλλήνης (Ταβερνιάρης): Τσαφούρος, Κανέλλος, Μαρκάκης, Κουστουμπάρδης, Γογκολίδης, Αλεφαντής, Κιτσόπουλος, Τσούπανος.
Διαιτητές: Σίπκας, Σκουδριάνος





SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: